[quote=Lina29][quote=105le]Szia! Milyen méretű melltartót hordasz? Csodás cicik!!!!!![/quote]Szia! 132-es a mellbőségem. 105. D-s a melltartóm, de kicsi az is!köszi , Lina[/quote]Köszönöm szépen a választ az én kedvesem cickója "csak"
118cm. Nézd meg a képeit ha gondolod.
Köszönöm szépen a választ az én kedvesem cickója "csak"
118cm. Nézd meg a képeit ha gondolod.
[quote=105le]Szia! Milyen méretű melltartót hordasz? Csodás cicik!!!!!![/quote]Szia! 132-es a mellbőségem. 105. D-s a melltartóm, de kicsi az is!köszi , Lina
Szia! Milyen méretű melltartót hordasz? Csodás cicik!!!!!!
Szia! 132-es a mellbőségem. 105. D-s a melltartóm, de kicsi az is!köszi , Lina
[quote=pilot250]aki terád szavazott egynél többet azok mind hülyék meg igénytelenek,mert a mellek jók de a körités gusztustalan,a hasad meg hát......
[/quote]Te inkább a Beácskákat nézegesd akkor!
aki terád szavazott egynél többet azok mind hülyék meg igénytelenek,mert a mellek jók de a körités gusztustalan,a hasad meg hát......
[quote=galaxis3]Nem vítás melleid vannak,de gyomrod is
[/quote]Inkább, mint csonkollekció.Látszik nem tudod mi az igazi szex? tedd fel magad? had lássunk nagyszájú!
Nem vítás melleid vannak,de gyomrod is
Inkább, mint csonkollekció.Látszik nem tudod mi az igazi szex? tedd fel magad? had lássunk nagyszájú!
szia. en vagyok gedeon. remelem tudod meg ki vagyok emlekszel meg ram. uj cimem van legyszi vegyel fel mert en mar nem tudom a cimedet a masikra meg mar nem tudok be lepni mert nem hasznaltam egy jo ideje lamas.0072hotmail.com
szia. en vagyok gedeon. remelem tudod meg ki vagyok emlekszel meg ram. uj cimem van legyszi vegyel fel mert en mar nem tudom a cimedet a masikra meg mar nem tudok be lepni mert nem hasznaltam egy jo ideje lamas.0072hotmail.com