[quote=Mamutlány]Szánalmas vagy összekevered az embereket és még neked áll feljebb ha szóvá teszik. A nyilvános sértegetés,megalázó megnyilvánulas még a fórumban sem megengedett.[/quote]ezt Szex69 -nek írtam
Szánalmas vagy összekevered az embereket és még neked áll feljebb ha szóvá teszik. A nyilvános sértegetés,megalázó megnyilvánulas még a fórumban sem megengedett.
Szánalmas vagy összekevered az embereket és még neked áll feljebb ha szóvá teszik. A nyilvános sértegetés,megalázó megnyilvánulas még a fórumban sem megengedett.
[quote=rozika00][quote=Szex69-*][quote=Nagytest][quote=Szex69-*][quote=Nagytest]Valóban tetszésre méltó. Cupp rá.[/quote]
Kihangsúlyozom mivel nem tíltanak,és így bármit írhatok egy nagy betűs,jászsági szőrös KURVA.. akinek a,pináját a férje árulja:)))[/quote] Összetévesztesz rozika00-val nem vagyok jászsági,nincs férjem,KURVA meg végkepp nem ,Ilyen oldalon tuti a tisztességes nők keresnek házasságra:)))Nevetséges vagy![/quote]Én sem vagyok eladó!!!!!Az egy dolog hogy irok,mint bárki más![/quote]Nevetsèges kategóriát súrolod:)))
[quote=Szex69-*][quote=Nagytest][quote=Szex69-*][quote=Nagytest]Valóban tetszésre méltó. Cupp rá.[/quote]
Kihangsúlyozom mivel nem tíltanak,és így bármit írhatok egy nagy betűs,jászsági szőrös KURVA.. akinek a,pináját a férje árulja:)))[/quote] Összetévesztesz rozika00-val nem vagyok jászsági,nincs férjem,KURVA meg végkepp nem ,Ilyen oldalon tuti a tisztességes nők keresnek házasságra:)))Nevetséges vagy![/quote]Én sem vagyok eladó!!!!!Az egy dolog hogy irok,mint bárki más!
Valóban tetszésre méltó. Cupp rá.
Kihangsúlyozom mivel nem tíltanak,és így bármit írhatok egy nagy betűs,jászsági szőrös KURVA.. akinek a,pináját a férje árulja:)))
Összetévesztesz rozika00-val nem vagyok jászsági,nincs férjem,KURVA meg végkepp nem ,Ilyen oldalon tuti a tisztességes nők keresnek házasságra:)))Nevetséges vagy!
Én sem vagyok eladó!!!!!Az egy dolog hogy irok,mint bárki más!
[quote=Nagytest][quote=Szex69-*][quote=Nagytest]Valóban tetszésre méltó. Cupp rá.[/quote]
Kihangsúlyozom mivel nem tíltanak,és így bármit írhatok egy nagy betűs,jászsági szőrös KURVA.. akinek a,pináját a férje árulja:)))[/quote] Összetévesztesz rozika00-val nem vagyok jászsági,nincs férjem,KURVA meg végkepp nem ,Ilyen oldalon tuti a tisztességes nők keresnek házasságra:)))Nevetséges vagy!
Kihangsúlyozom mivel nem tíltanak,és így bármit írhatok egy nagy betűs,jászsági szőrös KURVA.. akinek a,pináját a férje árulja:)))
Összetévesztesz rozika00-val nem vagyok jászsági,nincs férjem,KURVA meg végkepp nem ,Ilyen oldalon tuti a tisztességes nők keresnek házasságra:)))Nevetséges vagy!
[quote=Szex69-*][quote=Nagytest]Valóban tetszésre méltó. Cupp rá.[/quote]
Kihangsúlyozom mivel nem tíltanak,és így bármit írhatok egy nagy betűs,jászsági szőrös KURVA.. akinek a,pináját a férje árulja:)))[/quote] Összetévesztesz rozika00-val nem vagyok jászsági,nincs férjem,KURVA meg végkepp nem vagyok.
Összetévesztesz rozika00-val nem vagyok jászsági,nincs férjem,KURVA meg végkepp nem vagyok.
[quote=Nagytest]Valóban tetszésre méltó. Cupp rá.[/quote]
[quote=Mamutlány]Szép formás farkad van szerintem látszatra nem kicsi. A férjemé hasonló lehetne látni többet is? az előző még nem látott kicsi faszt[/quote]Köszi
Szép formás farkad van szerintem látszatra nem kicsi. A férjemé hasonló lehetne látni többet is? az előző még nem látott kicsi faszt