[quote=EndreStandard]Jó lotyó vagy! Egyszer tuti faszra húzlak, ne kelljen már uborkát tolnod magadba. Ráadásul én tele is gecizném az arcod. Ha a szemedbe megy és csípi akkor ki is röhglek, hogy csak a szemed kívánta nem a szád :p Hogy verjem beléd.[/quote] ebben nincs extra!
Jó lotyó vagy! Egyszer tuti faszra húzlak, ne kelljen már uborkát tolnod magadba. Ráadásul én tele is gecizném az arcod. Ha a szemedbe megy és csípi akkor ki is röhglek, hogy csak a szemed kívánta nem a szád :p Hogy verjem beléd.
Jó lotyó vagy! Egyszer tuti faszra húzlak, ne kelljen már uborkát tolnod magadba. Ráadásul én tele is gecizném az arcod. Ha a szemedbe megy és csípi akkor ki is röhglek, hogy csak a szemed kívánta nem a szád :p Hogy verjem beléd.
[quote=SensualScorp]Jól szétköpködném a ribanc picsàdat, aztán adnék neki a bunkós faszommal! Megtépkednék rajtad egy combfixet, aztán elvinnélek meztelen autózàsra valahová, az út mellett meg jól megraknám a ribanc pinádat.... Ordítozhatnál, hogy basszál, te állat!!!!![/quote]azt hittem többet tudsz
Jól szétköpködném a ribanc picsàdat, aztán adnék neki a bunkós faszommal! Megtépkednék rajtad egy combfixet, aztán elvinnélek meztelen autózàsra valahová, az út mellett meg jól megraknám a ribanc pinádat.... Ordítozhatnál, hogy basszál, te állat!!!!!
Jól szétköpködném a ribanc picsàdat, aztán adnék neki a bunkós faszommal! Megtépkednék rajtad egy combfixet, aztán elvinnélek meztelen autózàsra valahová, az út mellett meg jól megraknám a ribanc pinádat.... Ordítozhatnál, hogy basszál, te állat!!!!!
Szuper szexi csaj vagy.
Szívesen megismernélek közelebbről.
Nem vagyok semmi jónak elrontója.
Kenyeztetnèm a gyönyörű rózsaszín puncikádat.Mindenhogyan is.
Puszi rá.
Szuper szexi csaj vagy.
Szívesen megismernélek közelebbről.
Nem vagyok semmi jónak elrontója.
Kenyeztetnèm a gyönyörű rózsaszín puncikádat.Mindenhogyan is.
Puszi rá.