[quote=07jedi][quote=rozika00][quote=07jedi][quote=rozika00][quote=07jedi]Te kis huncut ... ezek már voltak , csak levetted ... azért jó kézben vannak azok a cerkák ... gratula és puszi[/quote]Igen,tudom!Köszi,puszi f......![/quote]
Szeretnêk a kezedbe kerülni ... Lehet ?[/quote]:-)[/quote]
Mit ne mondjak : nem vagy valami bőbeszédű ...[/quote]Köszönöm!
[quote=rozika00][quote=07jedi][quote=rozika00][quote=07jedi]Te kis huncut ... ezek már voltak , csak levetted ... azért jó kézben vannak azok a cerkák ... gratula és puszi[/quote]Igen,tudom!Köszi,puszi f......![/quote]
Szeretnêk a kezedbe kerülni ... Lehet ?[/quote]:-)[/quote]
Mit ne mondjak : nem vagy valami bőbeszédű ...
Te kis huncut ... ezek már voltak , csak levetted ... azért jó kézben vannak azok a cerkák ... gratula és puszi
[quote=07jedi][quote=rozika00][quote=07jedi]Te kis huncut ... ezek már voltak , csak levetted ... azért jó kézben vannak azok a cerkák ... gratula és puszi[/quote]Igen,tudom!Köszi,puszi f......![/quote]
Szeretnêk a kezedbe kerülni ... Lehet ?[/quote]:-)
Te kis huncut ... ezek már voltak , csak levetted ... azért jó kézben vannak azok a cerkák ... gratula és puszi
[quote=rozika00][quote=07jedi]Te kis huncut ... ezek már voltak , csak levetted ... azért jó kézben vannak azok a cerkák ... gratula és puszi[/quote]Igen,tudom!Köszi,puszi f......![/quote]
Szeretnêk a kezedbe kerülni ... Lehet ?
[quote=07jedi]Te kis huncut ... ezek már voltak , csak levetted ... azért jó kézben vannak azok a cerkák ... gratula és puszi[/quote]Igen,tudom!Köszi,puszi f......!