[quote=szaténbugyi]Én őrülök mint fotós meg ismertem egy igazán finom érett punci remélem sokáig tart itteni ismeretségem nagyon finom pian[/quote] Biztos így lesz!
[quote=szaténbugyi][quote=rozika00][quote=Vampir974]Nagyon szép.Kívánatos.Nagyon megszeretgetném.köszi a megosztást.[/quote]Köszönöm![/quote]
ISTENI PINA VAGY !!!![/quote] Köszönöm!
Tehát,ha foltos a seggem,szőrös a pinám odavagytok èrtem,mi csináktok ha a punci,szôrtelen ès dugható mint Andrea65-e?:))))Sok betűt írtok,betűszexesex???!!!Mert talizni nem mertek az biztos betűkurvák:)?)!
Tehát,ha foltos a seggem,szőrös a pinám odavagytok èrtem,mi csináktok ha a punci,szôrtelen ès dugható mint Andrea65-e?:))))Sok betűt írtok,betűszexesex???!!!Mert talizni nem mertek az biztos betűkurvák:)?)!
[quote=07jedi]Úgy látszik egy akciódús este eredményeként részesülhetünk az izgató és kielégült PUNCID látványában.Sok ilyen sorozatot kérünk...[/quote]Köszönöm!
Úgy látszik egy akciódús este eredményeként részesülhetünk az izgató és kielégült PUNCID látványában.Sok ilyen sorozatot kérünk...
[quote=Lacci19][quote=rozika00][quote=Lacci19][quote=rozika00][quote=Lacci19]Nyalnám a gyönyörű formás puncidat Rozika![/quote] Próbáld meg![/quote]Sokáig fog tartani mert fincsi nyalni![/quote] Ezt te nem tudhatod![/quote]Megpróbálnám!! Gondolom fincsi lehet! Mmmm...[/quote] Még szép hogy az!