[quote=Kisfickó][quote=rozika00][quote=07jedi]Bombajó MILF ... ilyen egy igazi NŐ,tudja mit akar és azt el is várja...Ami szép azt pedig közkinccsé teszi ... Köszi...[/quote] Köszi!Puszi![/quoteMilyen igaz, gyönyörű[/quote] Köszi!
[quote=rozika00][quote=07jedi]Bombajó MILF ... ilyen egy igazi NŐ,tudja mit akar és azt el is várja...Ami szép azt pedig közkinccsé teszi ... Köszi...[/quote] Köszi!Puszi![/quoteMilyen igaz, gyönyörű
Bombajó MILF ... ilyen egy igazi NŐ,tudja mit akar és azt el is várja...Ami szép azt pedig közkinccsé teszi ... Köszi...
[quote=07jedi]Bombajó MILF ... ilyen egy igazi NŐ,tudja mit akar és azt el is várja...Ami szép azt pedig közkinccsé teszi ... Köszi...[/quote] Köszi!Puszi!
Bombajó MILF ... ilyen egy igazi NŐ,tudja mit akar és azt el is várja...Ami szép azt pedig közkinccsé teszi ... Köszi...
[quote=Andrew]Szia! Úhh nagyon csini vagy ahogy a számígógép elött állsz.;) Csábító és kívánatos női tested formás látványa,kívánalomba hoz engem.:p Ahogy állsz mögéd állnék,finoman kezeimmel a melleidet símogatnám,közben ujjaimmal a bimbóidat dörzsölgetném,majd álló farkammal hátulról nyomnám a fenekedhez,a punid bejáratához nyomva.Közben a nyakad ccsókolgatnám.:) Majd eléd gugolva végig nnyalogatnám a testedet.:p Na hogy tetszene?... csók[/quote] Köszönöm a szép szavakat!
Szia! Úhh nagyon csini vagy ahogy a számígógép elött állsz.;) Csábító és kívánatos női tested formás látványa,kívánalomba hoz engem.:p Ahogy állsz mögéd állnék,finoman kezeimmel a melleidet símogatnám,közben ujjaimmal a bimbóidat dörzsölgetném,majd álló farkammal hátulról nyomnám a fenekedhez,a punid bejáratához nyomva.Közben a nyakad ccsókolgatnám.:) Majd eléd gugolva végig nnyalogatnám a testedet.:p Na hogy tetszene?... csók
Szia! Úhh nagyon csini vagy ahogy a számígógép elött állsz.;) Csábító és kívánatos női tested formás látványa,kívánalomba hoz engem.:p Ahogy állsz mögéd állnék,finoman kezeimmel a melleidet símogatnám,közben ujjaimmal a bimbóidat dörzsölgetném,majd álló farkammal hátulról nyomnám a fenekedhez,a punid bejáratához nyomva.Közben a nyakad ccsókolgatnám.:) Majd eléd gugolva végig nnyalogatnám a testedet.:p Na hogy tetszene?... csók