[quote=Andrew]Szia Rozika! Az utolsó fotón ahol kitárulkozol,nagyon kinyalnám a punád,vonzó és begerjeszt engem a látványa,utána szét kefélnélek.:p Megmozgatnálak rendesen az ágyon.;) A gyönyörtől nedves lennél.csók[/quote] Szia!Köszönöm!
Szia Rozika! Az utolsó fotón ahol kitárulkozol,nagyon kinyalnám a punád,vonzó és begerjeszt engem a látványa,utána szét kefélnélek.:p Megmozgatnálak rendesen az ágyon.;) A gyönyörtől nedves lennél.csók
Szia Rozika! Az utolsó fotón ahol kitárulkozol,nagyon kinyalnám a punád,vonzó és begerjeszt engem a látványa,utána szét kefélnélek.:p Megmozgatnálak rendesen az ágyon.;) A gyönyörtől nedves lennél.csók
[quote=07jedi][quote=rozika00][quote=07jedi]Előbb kellett volna reklamálnom az újabb képeket?
[/quote] Köszi![/quote]
Kár , hogy magányos vagy a képeken ... nincs aki megdugjon ?[/quote]De ,abból van bőven!
[quote=rozika00][quote=07jedi]Előbb kellett volna reklamálnom az újabb képeket?
[/quote] Köszi![/quote]
Kár , hogy magányos vagy a képeken ... nincs aki megdugjon ?
Előbb kellett volna reklamálnom az újabb képeket?
Köszi!
Kár , hogy magányos vagy a képeken ... nincs aki megdugjon ?
[quote=Vegzet1971][quote=rozika00][quote=Vegzet1971]Újèvi betűszexelős nőnemű, vagy nem?:)))[/quote] Mire számítasz?Engem haggy ki a kisded játékaidból!Köszönöm![/quote]
:)))Betűszex az jobb mással?.Ez kimeríti a vicc kategóriát!:)))Jöhet a viber,mint eddig![/quote] Semmi sem jobb!
Újèvi betűszexelős nőnemű, vagy nem?:)))
Mire számítasz?Engem haggy ki a kisded játékaidból!Köszönöm!
:)))Betűszex az jobb mással?.Ez kimeríti a vicc kategóriát!:)))Jöhet a viber,mint eddig!
[quote=rozika00][quote=Vegzet1971]Újèvi betűszexelős nőnemű, vagy nem?:)))[/quote] Mire számítasz?Engem haggy ki a kisded játékaidból!Köszönöm![/quote]
:)))Betűszex az jobb mással?.Ez kimeríti a vicc kategóriát!:)))Jöhet a viber,mint eddig!
Újèvi betűszexelős nőnemű, vagy nem?:)))
Mire számítasz?Engem haggy ki a kisded játékaidból!Köszönöm!
[quote=sextra][quote=rozika00][quote=sextra]Boldog Erotikában Gazdag Új Évet kívánok![/quote] Köszi!Viszont neked is!Puszi![/quote]
Gyere virtuálisan is egy forró élvezetre. Puszim mindenhova.[/quote] Köszi!Puszi!
Boldog Erotikában Gazdag Új Évet kívánok!
Köszi!Viszont neked is!Puszi!
Gyere virtuálisan is egy forró élvezetre. Puszim mindenhova.
[quote=rozika00][quote=sextra]Boldog Erotikában Gazdag Új Évet kívánok![/quote] Köszi!Viszont neked is!Puszi![/quote]
Boldog Erotikában Gazdag Új Évet kívánok!
Köszi!Viszont neked is!Puszi!
[quote=szilsanyi][quote=szilsanyi][quote=07jedi][quote=szilsanyi]Szia mindìg tudsz ujjat mutatatni az a popsi[/quote]
Mily csodás lenne látni a vibri alatt egy faszt a PINÁBAN ... hm...[/quote]Jó lenne benned elèlvezniRozika!Jó a videód kicsim Imádlak tèged[/quote][/quote] Háát,nem lenne könnyű dolgod!
Szia mindìg tudsz ujjat mutatatni az a popsi
Mily csodás lenne látni a vibri alatt egy faszt a PINÁBAN ... hm...
Jó lenne benned elèlvezniRozika!Jó a videód kicsim Imádlak tèged
[quote=szilsanyi][quote=szilsanyi][quote=07jedi][quote=szilsanyi]Szia mindìg tudsz ujjat mutatatni az a popsi[/quote]
Mily csodás lenne látni a vibri alatt egy faszt a PINÁBAN ... hm...[/quote]Jó lenne benned elèlvezniRozika!Jó a videód kicsim Imádlak tèged[/quote][/quote] Köszi,ari vagy!
[quote=szilsanyi][quote=07jedi][quote=szilsanyi]Szia mindìg tudsz ujjat mutatatni az a popsi[/quote]
Mily csodás lenne látni a vibri alatt egy faszt a PINÁBAN ... hm...[/quote]Jó lenne benned elèlvezniRozika!Jó a videód kicsim Imádlak tèged[/quote]
[quote=07jedi][quote=szilsanyi]Szia mindìg tudsz ujjat mutatatni az a popsi[/quote]
Mily csodás lenne látni a vibri alatt egy faszt a PINÁBAN ... hm...[/quote]Jó lenne benned elèlvezni!Jó a videód kicsim Imádlak tèged
Jó lenne benned elèlvezni!Jó a videód kicsim Imádlak tèged