[quote=Laci19][quote=rozika00][quote=Laci19][quote=rozika00][quote=Laci19]Jó is volna teljesen bent lenni a formás puncidban,,,[/quote] Rajtad múlik![/quote]Rajtam ne múljon...
Megbeszélhetnénk![/quote] Köszi!De jó ez így ahogy van!Puszi![/quote]Puszik neked is Te Drága![/quote] Köszi!
[quote=rozika00][quote=Laci19][quote=rozika00][quote=Laci19]Jó is volna teljesen bent lenni a formás puncidban,,,[/quote] Rajtad múlik![/quote]Rajtam ne múljon...
Megbeszélhetnénk![/quote] Köszi!De jó ez így ahogy van!Puszi![/quote]Puszik neked is Te Drága!
Jó is volna teljesen bent lenni a formás puncidban,,,
[quote=Laci19][quote=rozika00][quote=Laci19]Jó is volna teljesen bent lenni a formás puncidban,,,[/quote] Rajtad múlik![/quote]Rajtam ne múljon...
Megbeszélhetnénk![/quote] Köszi!De jó ez így ahogy van!Puszi!
Jó is volna teljesen bent lenni a formás puncidban,,,
[quote=Andrew]Szia Rozika! Nagyon jó az új puncis fotód,tetszik,vonzó az ajkad formája.:) Bár én a szőrös pinás fotódra jobban gerjedtem.:p Szeretem símogatni és érezni az ajkammal,ízlelni.;) A hatást mindig kihozod. :) csók[/quote] Szia!Köszi!
Szia Rozika! Nagyon jó az új puncis fotód,tetszik,vonzó az ajkad formája.:) Bár én a szőrös pinás fotódra jobban gerjedtem.:p Szeretem símogatni és érezni az ajkammal,ízlelni.;) A hatást mindig kihozod. :) csók
Szia Rozika! Nagyon jó az új puncis fotód,tetszik,vonzó az ajkad formája.:) Bár én a szőrös pinás fotódra jobban gerjedtem.:p Szeretem símogatni és érezni az ajkammal,ízlelni.;) A hatást mindig kihozod. :) csók