[quote=Hapi00]Na figyeljetek Andi és Pisti Dabasról.Azaz Szex 69.Nem kellene a páromat megszólni főleg nem ilyen alpári módon!Gondolom az intelligencia oktatásán hiányoztál a suliból.Már ha az ilyet lehet tanítani.Majd ha te mutatsz különb puncit akkor esetleg kritizálhatsz.De még akkor sem.Egy kulturált ember megválasztja a szavait,még egy ilyen oldalon is ahol el lehet bújni egy álnév mögé.[/quote]
Nem bújok sehova,van kèp fent!....Ízlèsek ès pofonok!Attól függ melyikünkkel beszèlsz,ès ugye ezt nem tudhatod!Itt nem kulturáltnak lenni,hiszen nem is erről szól
Nem bújok sehova,van kèp fent!....Ízlèsek ès pofonok!Attól függ melyikünkkel beszèlsz,ès ugye ezt nem tudhatod!Itt nem kulturáltnak lenni,hiszen nem is erről szól
[quote=Hapi00]Na figyeljetek Andi és Pisti Dabasról.Azaz Szex 69.Nem kellene a páromat megszólni főleg nem ilyen alpári módon!Gondolom az intelligencia oktatásán hiányoztál a suliból.Már ha az ilyet lehet tanítani.Majd ha te mutatsz különb puncit akkor esetleg kritizálhatsz.De még akkor sem.Egy kulturált ember megválasztja a szavait,még egy ilyen oldalon is ahol el lehet bújni egy álnév mögé.[/quote]
Tökéletesen Igazad van!!
Sajnos az IQ hiánya már erősen begyűrűzött ide is!!
Leginkább azok szólják meg Rozikát, akik részt vettek így, vagy úgy az ellene folyó lejáratásában és végül kiderült, hogy egy szó sem igaz a sok hazugságból.
Gyermeki bosszú, amiért nem jött be az aljaskodás.
Csakhogy ide nem szabadna "gyermekeket" beengedni.
Tökéletesen Igazad van!!
Sajnos az IQ hiánya már erősen begyűrűzött ide is!!
Leginkább azok szólják meg Rozikát, akik részt vettek így, vagy úgy az ellene folyó lejáratásában és végül kiderült, hogy egy szó sem igaz a sok hazugságból.
Gyermeki bosszú, amiért nem jött be az aljaskodás.
Csakhogy ide nem szabadna "gyermekeket" beengedni.
Na figyeljetek Andi és Pisti Dabasról.Azaz Szex 69.Nem kellene a páromat megszólni főleg nem ilyen alpári módon!Gondolom az intelligencia oktatásán hiányoztál a suliból.Már ha az ilyet lehet tanítani.Majd ha te mutatsz különb puncit akkor esetleg kritizálhatsz.De még akkor sem.Egy kulturált ember megválasztja a szavait,még egy ilyen oldalon is ahol el lehet bújni egy álnév mögé.
Na figyeljetek Andi és Pisti Dabasról.Azaz Szex 69.Nem kellene a páromat megszólni főleg nem ilyen alpári módon!Gondolom az intelligencia oktatásán hiányoztál a suliból.Már ha az ilyet lehet tanítani.Majd ha te mutatsz különb puncit akkor esetleg kritizálhatsz.De még akkor sem.Egy kulturált ember megválasztja a szavait,még egy ilyen oldalon is ahol el lehet bújni egy álnév mögé.
[quote=MazochistaFerfi]Rozika!!
Nagyon jók a képek!!
Mint látom bejárattad az úgy műszert is!! :-))
Ügyes a Párod!! Nagyon jól tudja használni a fotó-masináját!!!
Gratulálok!![/quote]Köszönöm!!
Rozika!!
Nagyon jók a képek!!
Gratulálok!!
Rozika!!
Nagyon jók a képek!!
Gratulálok!!
Rozika!!
Nagyon jók a képek!!
Gratulálok!!
Az lehet ,hogy én sötét vagyok te szerencsétlen debil akkor mi a fasznak kezdi el verni. h a kicsit is érdekelne a lankadt pöcsöd egészsége akkor nem ülve tetetnéd be a katétert mert ugy a leg sérülékenyebb. Na ezt add össze.Büszke lehetsz rá jól leadtad, Láttam máshol sokkal igényesebb,bemutatódat. Csak istenítsd ezt a rozzant koszos vén ribancot akit eladott az ura neked,
És még én vagyok fizetett provokátor, Szánalmas pöcs vagy,
Az lehet ,hogy én sötét vagyok te szerencsétlen debil akkor mi a fasznak kezdi el verni. h a kicsit is érdekelne a lankadt pöcsöd egészsége akkor nem ülve tetetnéd be a katétert mert ugy a leg sérülékenyebb. Na ezt add össze.Büszke lehetsz rá jól leadtad, Láttam máshol sokkal igényesebb,bemutatódat. Csak istenítsd ezt a rozzant koszos vén ribancot akit eladott az ura neked,
És még én vagyok fizetett provokátor, Szánalmas pöcs vagy,
[quote=MazochistaFerfi]Drága!!
Én tudom, hogy milyen csoda rejlik a Ruhád alatt!!
Arany János összes dícséretét összeszedném itt akkor sem tudnám még halványan sem prezentálni azt amit Te mint IGAZI Nő nyújtani Tudsz!!
Én csak megerősítést kaptam ezektől az új képektől, hogy Te egy CSODA Vagy!! (K)[/quote]Köszönöm !
Drága!!
Arany János összes dícséretét összeszedném itt akkor sem tudnám még halványan sem prezentálni azt amit Te mint IGAZI Nő nyújtani Tudsz!!
Én csak megerősítést kaptam ezektől az új képektől, hogy Te egy CSODA Vagy!! (K)
Drága!!
Én csak megerősítést kaptam ezektől az új képektől, hogy Te egy CSODA Vagy!! (K)
Drága!!
[quote=Szex69-*][quote=Iceflower][quote=Szex69-*][quote=Iceflower]Láttam a videódat mazóval elöbb tanulj meg faszt verni aztán videoztasd magad.Eleggé röhelyes ahogy inkább lankad a kezedben mint keményedik. Szánalmas[/quote]Rozika nem egy nagy durranás! De láthatnánk rólad is pár fotót?[/quote]nemcsak hogy nem nagy durranás de a helyében elbújnék mert ez hányadék amit itt ki tesz[/quote]
Mièrt kell alázni valakit??!....Èljenek a profik:))))....Pistike ès Te biztos mindenben jok vagytok!Küldöm a ruháit :P[/quote]
Iceflower!! - Hallgattál volna bölcs maradtál volna!!
Te olyan sötét vagy ehhez mint a segg!!
Nem a szád járna feleslegesen, hanem néha olvasnál is arról amiről a degenerált, tudatlan véleményedet osztogatod akkor tudnád, hogy álló farokba tilos katétert bevezetni!!
Pontosan az ilyen sötét, okoskodó emberek miatt nem járok be a chat-re!!
Jól fizetett provokátor lettél??
Nagyon gyerekes és ostoba v
Láttam a videódat mazóval elöbb tanulj meg faszt verni aztán videoztasd magad.Eleggé röhelyes ahogy inkább lankad a kezedben mint keményedik. Szánalmas
Rozika nem egy nagy durranás! De láthatnánk rólad is pár fotót?
nemcsak hogy nem nagy durranás de a helyében elbújnék mert ez hányadék amit itt ki tesz
Mièrt kell alázni valakit??!....Èljenek a profik:))))....Pistike ès Te biztos mindenben jok vagytok!Küldöm a ruháit :P
Iceflower!! - Hallgattál volna bölcs maradtál volna!!
Te olyan sötét vagy ehhez mint a segg!!
Nem a szád járna feleslegesen, hanem néha olvasnál is arról amiről a degenerált, tudatlan véleményedet osztogatod akkor tudnád, hogy álló farokba tilos katétert bevezetni!!
Pontosan az ilyen sötét, okoskodó emberek miatt nem járok be a chat-re!!
Jól fizetett provokátor lettél??
Nagyon gyerekes és ostoba v
[quote=Iceflower][quote=Szex69-*][quote=Iceflower]Láttam a videódat mazóval elöbb tanulj meg faszt verni aztán videoztasd magad.Eleggé röhelyes ahogy inkább lankad a kezedben mint keményedik. Szánalmas[/quote]Rozika nem egy nagy durranás! De láthatnánk rólad is pár fotót?[/quote]nemcsak hogy nem nagy durranás de a helyében elbújnék mert ez hányadék amit itt ki tesz[/quote]
Mièrt kell alázni valakit??!....Èljenek a profik:))))....Pistike ès Te biztos mindenben jok vagytok!Küldöm a ruháit :P
Láttam a videódat mazóval elöbb tanulj meg faszt verni aztán videoztasd magad.Eleggé röhelyes ahogy inkább lankad a kezedben mint keményedik. Szánalmas
nemcsak hogy nem nagy durranás de a helyében elbújnék mert ez hányadék amit itt ki tesz
[quote=Szex69-*][quote=Iceflower]Láttam a videódat mazóval elöbb tanulj meg faszt verni aztán videoztasd magad.Eleggé röhelyes ahogy inkább lankad a kezedben mint keményedik. Szánalmas[/quote]Rozika nem egy nagy durranás! De láthatnánk rólad is pár fotót?[/quote]nemcsak hogy nem nagy durranás de a helyében elbújnék mert ez hányadék amit itt ki tesz
[quote=Iceflower]Láttam a videódat mazóval elöbb tanulj meg faszt verni aztán videoztasd magad.Eleggé röhelyes ahogy inkább lankad a kezedben mint keményedik. Szánalmas[/quote]Rozika nem egy nagy durranás! De láthatnánk rólad is pár fotót?
[quote=MazochistaFerfi][quote=rozika00][quote=MazochistaFerfi]Köszönöm Neked/Nektek ezt-azt a napot!!
Remélem mielőbb lesz folytatása!! :-))Köszönöm szépen!
Te egy csodálatos HÖLGY Vagy!!![/quote]Köszönöm !Az érzés kölcsönös![/quote]
Még 18 nap!!
Alig bírom kivárni!!
Te egy csodálatos Hölgy Vagy!! A Párod viszont egy TÖKÉLETES ÚRIEMBER!!!
Örülök, hogy megismerhettelek Benneteket!! :-))[/quote]
Köszönöm Neked/Nektek ezt-azt a napot!!
Remélem mielőbb lesz folytatása!! :-))Köszönöm szépen!
Te egy csodálatos HÖLGY Vagy!!!
Köszönöm !Az érzés kölcsönös!
Még 18 nap!!
Alig bírom kivárni!!
Örülök, hogy megismerhettelek Benneteket!! :-))
[quote=rozika00][quote=MazochistaFerfi]Köszönöm Neked/Nektek ezt-azt a napot!!
Remélem mielőbb lesz folytatása!! :-))
Te egy csodálatos HÖLGY Vagy!!![/quote]Köszönöm !Az érzés kölcsönös![/quote]
Még 18 nap!!
Alig bírom kivárni!!
Köszönöm Neked/Nektek ezt-azt a napot!!
Remélem mielőbb lesz folytatása!! :-))
Te egy csodálatos HÖLGY Vagy!!!
Köszönöm !Az érzés kölcsönös!
Még 18 nap!!
Alig bírom kivárni!!
[quote=rozika00][quote=Misuka]Nem tudok betelni a gyönyörű puncidal, és persze te is jól nézel ki! :) Ha csak rád gondolok már feláll (L) (L)[/quote]Köszönöm
Nem tudok betelni a gyönyörű puncidal, és persze te is jól nézel ki! :) Ha csak rád gondolok már feláll (L) (L)