[quote=Niki72]Csinálhatnál farok verős videót :))Én már láttam hogy vered ki de lehet hogy mást is érdekel.Szerintem szép farkad és heréid vannak.[/quote]
Ha van rá igény akkor majd csinálok.Aki kíváncsi rám az kér linket ahol élőben vagyok általában heti 2-szer.Te is így néztél meg:))De lehet időpontot egyeztetni is.
Ha van rá igény akkor majd csinálok.Aki kíváncsi rám az kér linket ahol élőben vagyok általában heti 2-szer.Te is így néztél meg:))De lehet időpontot egyeztetni is.
Ne mond meg nekem hogy hova és mit írogathatok !!
Ezt csinálnám veled:Levetkőztetlek és behatolok hamvas segglukadba és közben kiverem a farkad te hím ringyó :)A farkadat és a heréidet szopogatom amíg el nem élvezel még egyszer:)))))
Ne mond meg nekem hogy hova és mit írogathatok !!
Ezt csinálnám veled:Levetkőztetlek és behatolok hamvas segglukadba és közben kiverem a farkad te hím ringyó :)A farkadat és a heréidet szopogatom amíg el nem élvezel még egyszer:)))))
[quote=Homarhun]Tudom hogy a***com-on vered a farkad szoktalak nézni ugyan ez a neved mint itt nagyon jó vagy sokk spermád van nyami :)Írtam az e-mal címedre.[/quote]
Szeretem ha nézik ahogy kiverem a farkam. Aki regisztrál az írhat is nekem .De nem kell regisztrálni.Vannak más magyar férfiak is az oldalon.De én inkább a nők miatt járok oda :))A weboldal neve ha nem törlik ez *** és a nevem alapján megtalál bárki.Légy szíves ide ne írogass hogy így basznál meg vagy úgy hetero vagyok !!Ha az oldalon követőm vagy akkor kapsz egy e-mailt hogy mikor vagyok online.De ha ez reklám akkor úgyis törlik innen.
Szeretem ha nézik ahogy kiverem a farkam. Aki regisztrál az írhat is nekem .De nem kell regisztrálni.Vannak más magyar férfiak is az oldalon.De én inkább a nők miatt járok oda :))A weboldal neve ha nem törlik ez *** és a nevem alapján megtalál bárki.Légy szíves ide ne írogass hogy így basznál meg vagy úgy hetero vagyok !!Ha az oldalon követőm vagy akkor kapsz egy e-mailt hogy mikor vagyok online.De ha ez reklám akkor úgyis törlik innen.
[quote=Manusz1][quote=Homarhun]Tetszik a tested jól seggbe kúrnálak :))[/quote]
Lányt keresek ![/quote]
Nem érdekel hogy lányt keresel akkor is seggbe akarlak kúrni de nagyon :) xd
Nem érdekel hogy lányt keresel akkor is seggbe akarlak kúrni de nagyon :) xd
[quote=Niki72][quote=Manusz1]Manusz1 fóruma. Ide várjuk a véleményeket a képeiről.[/quote]
Gondolom a barátnőd jól elszórakozott rajtad ha már így megkötözött :)[/quote]
Igen kihasználta az alkalmat és leszopott.És húzogatta közben a mellemen a láncot perverz lány volt.
Manusz1 fóruma. Ide várjuk a véleményeket a képeiről.
Gondolom a barátnőd jól elszórakozott rajtad ha már így megkötözött :)
Igen kihasználta az alkalmat és leszopott.És húzogatta közben a mellemen a láncot perverz lány volt.
[quote=Bisexpasi][quote=Manusz1]Manusz1 fóruma. Ide várjuk a véleményeket a képeiről.[/quote]
Üdv.! Szívesen meztelenkednèk veled!! Jó a farkad!!![/quote]
Lányt keresek !
Üdv.! Szívesen meztelenkednèk veled!! Jó a farkad!!!
[quote=Niki72][quote=Manusz1]Manusz1 fóruma. Ide várjuk a véleményeket a képeiről.[/quote]Nagyon tetszenek a képeid :)[/quote]Köszi ! És valamilyen kép rólad ?