[quote=Vegzet1971]Ide most mit írjak? Lehordott mindennek a buzi és a biszex kurvára! Ja!!! A pasi is öss[/quote]kedves te!
A szavaid peregnek! A levelezesed es a valaszaim is kikerultek barki lathatta nem en! Te kezdted! Elobb benyaltal mert hitted van eselyed!aztan mocskolodtal mikor valaki nemet mert mondani!legutobb azt irtad befejezted latom megse! Rendben!akkor felelevenithetjuk az ominozus levelezest ha gondolod!latom meg nem astad magad eleg melyre!
kedves te!
A szavaid peregnek! A levelezesed es a valaszaim is kikerultek barki lathatta nem en! Te kezdted! Elobb benyaltal mert hitted van eselyed!aztan mocskolodtal mikor valaki nemet mert mondani!legutobb azt irtad befejezted latom megse! Rendben!akkor felelevenithetjuk az ominozus levelezest ha gondolod!latom meg nem astad magad eleg melyre!
[quote=07jedi]Ki ez az IQ bajnok ? Miért nincs még kitiltva ? Vajon mit követtetek el ?
Ez is egy szinvonal mégpedig a béka ülepe alatt ... Ezeket így kell bemutatni ... Jól tettétek[/quote]
Mertem nemet mondani neki! Ennyi!
Ki ez az IQ bajnok ? Miért nincs még kitiltva ? Vajon mit követtetek el ?
Ez is egy szinvonal mégpedig a béka ülepe alatt ... Ezeket így kell bemutatni ... Jól tettétek
Ki ez az IQ bajnok ? Miért nincs még kitiltva ? Vajon mit követtetek el ?
Ez is egy szinvonal mégpedig a béka ülepe alatt ... Ezeket így kell bemutatni ... Jól tettétek
[quote=Vegzet1971][quote=parbaniek]Hu!
Backi nem semmi a csaj mufja!
Rendesen kitágul.
Isteni lehet vele játszadozni.
Szopni is szeret?[/quote] nagyon kamuk! Nem is válaszolnak értelmesen![/quote]
Kertem parszor kattanj le rolam! Nem csipem a zaklatokat!
Kertem parszor kattanj le rolam! Nem csipem a zaklatokat!
[quote=Vegzet1971][quote=Törpapa 67]Ilyen ébredés után a nap is jó lehet. Kívánlak drága. De minden napra hasonló jókat kívánok nektek. Tibor vagyok Szombathelyről.[rászopnál a tumibőlkicsúszó farkamra és vissza raknád bele? /quote][/quote]
Koszi de kijagyom ahogy a parom is!
Nem igazan jon be a modorod!
Sorry
Ilyen ébredés után a nap is jó lehet. Kívánlak drága. De minden napra hasonló jókat kívánok nektek. Tibor vagyok Szombathelyről.[rászopnál a tumibőlkicsúszó farkamra és vissza raknád bele? /quote]
Koszi de kijagyom ahogy a parom is!
Nem igazan jon be a modorod!
Sorry
[quote=Vegzet1971][quote=Ben es Tim][quote=Vegzet1971]Nem érdekel hogy mit szólsz hozzá,de élvezném ha a pinádb9l kicsúszó farkamra rászopjon a pasid és vissza igazítson beléd![/quote]
Volt ilyen...[/quote]élvezném![/quote]Élvezném!
Nem érdekel hogy mit szólsz hozzá,de élvezném ha a pinádb9l kicsúszó farkamra rászopjon a pasid és vissza igazítson beléd!
[quote=Ben es Tim][quote=Vegzet1971]Nem érdekel hogy mit szólsz hozzá,de élvezném ha a pinádb9l kicsúszó farkamra rászopjon a pasid és vissza igazítson beléd![/quote]
Volt ilyen...[/quote]élvezném!
Nem érdekel hogy mit szólsz hozzá,de élvezném ha a pinádb9l kicsúszó farkamra rászopjon a pasid és vissza igazítson beléd!
[quote=Vegzet1971]Nem érdekel hogy mit szólsz hozzá,de élvezném ha a pinádb9l kicsúszó farkamra rászopjon a pasid és vissza igazítson beléd![/quote]
Volt ilyen...