Fórum
Sziasztok!
Szerintem kamu a csaj!
Találkoztam vele más oldalakon, soha nem reagàl a levelekre.
Sziasztok!
Szerintem kamu a csaj!
Sziasztok!
Szerintem kamu a csaj!
Sziasztok!
Szerintem kamu a csaj!
szia.én is jártam igy .emailt kaptam levél sehol
szia.én is jártam igy .emailt kaptam levél sehol
üdv! Állítólag írtál nekem. E-mailban azt az üzenetet kaptam, hogy válasz érkezett. Hol van? Nem találom. Levélben sem látok választ.
üdv! Állítólag írtál nekem. E-mailban azt az üzenetet kaptam, hogy válasz érkezett. Hol van? Nem találom. Levélben sem látok választ.
Igazán megtisztelhetnéd a kedves fórumozókat azzal, hogy néha fel jössz! Válaszolni a levelekre stb. Azt gondolom, hogy bárkitől PLÁNE egy subtól minimum elvárás, hogy legalább valamit reagáljon!
Igazán megtisztelhetnéd a kedves fórumozókat azzal, hogy néha fel jössz! Válaszolni a levelekre stb. Azt gondolom, hogy bárkitől PLÁNE egy subtól minimum elvárás, hogy legalább valamit reagáljon!
szia! Jó ideje nem jössz. Engem érdekelnél.
szia! Jó ideje nem jössz. Engem érdekelnél.
Válaszolhatnál végre!
Válaszolhatnál végre!
Sziasztok! Tud valaki valamit erről a szukáról? Mi van vele? Egyszer írok neki, akkor válaszol. Aztán meg nem. Idegesítő szitu.
Sziasztok! Tud valaki valamit erről a szukáról? Mi van vele? Egyszer írok neki, akkor válaszol. Aztán meg nem. Idegesítő szitu.
szia! állítólag írtál nekem választ. Nem jelenik meg.
szia! állítólag írtál nekem választ. Nem jelenik meg.
Válaszolhatnál a leveleimre!
Válaszolhatnál a leveleimre!
Hiszem,ha látom,karácsony előtt írtam,hogy találkozzunk,azóta sem jött válasz!
Hiszem,ha látom,karácsony előtt írtam,hogy találkozzunk,azóta sem jött válasz!
Mekkora ribanc ez, alázni kell ahogy lehet
Mekkora ribanc ez, alázni kell ahogy lehet
szia! Urad elérhetőségét szeretném megtudni!
szia! Urad elérhetőségét szeretném megtudni!
Jo kepek a lanyt is lehetne alazni
Jo kepek a lanyt is lehetne alazni
Remélem lesznek még hasonló képek az új albumodba:-):-):-) mert nagyon tetszik!:-):-)
Remélem lesznek még hasonló képek az új albumodba:-):-):-) mert nagyon tetszik!:-):-)
Szia! Tetszenek a képeid. Szeretném megkapni az elérhetőségedet, vagy Uradét. Használnálak. Várom válaszod. Szia!
Szia! Tetszenek a képeid. Szeretném megkapni az elérhetőségedet, vagy Uradét. Használnálak. Várom válaszod. Szia!
[quote=Miskolci szuka]Miskolci szuka fóruma. Ide várjuk a véleményeket a képeiről.[/quote]szeretnélek megalázni ahogy írtad válaszolj.
Írta Miskolci szuka: Miskolci szuka fóruma. Ide várjuk a véleményeket a képeiről. szeretnélek megalázni ahogy írtad válaszolj.
törölt felhasználó
nem egy szép szuka.de jól tetted hogy megalázod
nem egy szép szuka.de jól tetted hogy megalázod
[quote=07jedi][quote=eewarth][quote=07jedi]Miskolci szuka alias Mariann ?[/quote]07jedi,ismeritek a csajt?[/quote]
Persze , egy másik oldalon szerepelt Mariann néven sok kêppel ...[/quote]Melyik oldalon?Itt sajnos hiába próbálom felvenni a kapcsolatot vele....
Írta 07jedi: Írta eewarth: Írta 07jedi: Miskolci szuka alias Mariann ? 07jedi,ismeritek a csajt?
Persze , egy másik oldalon szerepelt Mariann néven sok kêppel ... Melyik oldalon?Itt sajnos hiába próbálom felvenni a kapcsolatot vele....
En csak anyit lattok , hogy a kepen egy szep no van , de a beiradodbol konnyen + allapithato , hogy veled nem dugott es szerintem nem is fog .
En csak anyit lattok , hogy a kepen egy szep no van , de a beiradodbol konnyen + allapithato , hogy veled nem dugott es szerintem nem is fog .
Gyönyörű tested van!
Gyönyörű tested van!
Nagyon jó tested van!
Nagyon jó tested van!
Szia!
Örömmel találkoznék veled valamejk nap.
Írj,hogy mikor? Puszi
Szia!
Örömmel találkoznék veled valamejk nap.
Írj,hogy mikor? Puszi
Hm izgalmas..... Miskolcon szívesen találkoznék!
Hm izgalmas..... Miskolcon szívesen találkoznék!
Engem is leszopnál???
Engem is leszopnál???
[quote=eewarth][quote=07jedi]Miskolci szuka alias Mariann ?[/quote]07jedi,ismeritek a csajt?[/quote]
Persze , egy másik oldalon szerepelt Mariann néven sok kêppel ...
Írta eewarth: Írta 07jedi: Miskolci szuka alias Mariann ? 07jedi,ismeritek a csajt?
Persze , egy másik oldalon szerepelt Mariann néven sok kêppel ...
Szia.Geri vagyok.
De jó lenne kipróbálni...
Szia.Geri vagyok.
De jó lenne kipróbálni...
[quote=07jedi]Miskolci szuka alias Mariann ?[/quote]07jedi,ismeritek a csajt?
Írta 07jedi: Miskolci szuka alias Mariann ? 07jedi,ismeritek a csajt?
Miskolci szuka alias Mariann ?
Miskolci szuka alias Mariann ?
Ha ,bárkit leszopsz,akkor nem vagy válogatós,tényleg szereted a faszt.Én is élvezném a technikád szívesen.
Ha ,bárkit leszopsz,akkor nem vagy válogatós,tényleg szereted a faszt.Én is élvezném a technikád szívesen.