Mind csöcsörézni baszni való menyecske. De ha csak 1et lehet választani. Akkor egyértelmű hogy SZABCSY a nyerő. Éjjel nappal basznám. És szét szopnám a csöcseit :)
Mind csöcsörézni baszni való menyecske. De ha csak 1et lehet választani. Akkor egyértelmű hogy SZABCSY a nyerő. Éjjel nappal basznám. És szét szopnám a csöcseit :)
Az igen!! :O ha ilyen nagy mű péló fel megy neki, és ahogy látom tövig benyeli a pinája. Hát akkor Szabcsynak még egy hatalmas ló fasz se kotyanna meg.
Mellesleg ha egyszer teherbe esik. Simán kipotyan majd belőle a gyerek :D
Az igen!! :O ha ilyen nagy mű péló fel megy neki, és ahogy látom tövig benyeli a pinája. Hát akkor Szabcsynak még egy hatalmas ló fasz se kotyanna meg.
Mellesleg ha egyszer teherbe esik. Simán kipotyan majd belőle a gyerek :D
A legnagyobb vibrátor az európai piacon, mely kiváló minőségű latexból készült. Hossza 43 cm, átmérője 9 cm, súlya 3,65 kg
[quote=feleségbaszó]Te ez úgy élvezi azt a nagy mű faszt, hogy majd be hugyál. Jó nagy ....[/quote]
A legnagyobb vibrátor az európai piacon, mely kiváló minőségű latexból készült. Hossza 43 cm, átmérője 9 cm, súlya 3,65 kg
Az első képnél, 5 év a különbség :)
[quote=Mispuncik]Csúcs szuper az új album. Mint ha azt akarná bemutatni, hogy lett egy kis kamasz diák tini punciból, egy érett tüzes Nimfo asszonyka. Gratulálok hozzá ;)[/quote]
Csúcs szuper az új album. Mint ha azt akarná bemutatni, hogy lett egy kis kamasz diák tini punciból, egy érett tüzes Nimfo asszonyka. Gratulálok hozzá ;)
Csúcs szuper az új album. Mint ha azt akarná bemutatni, hogy lett egy kis kamasz diák tini punciból, egy érett tüzes Nimfo asszonyka. Gratulálok hozzá ;)
Akkor már "csak" az a kérdés, hogy az enyém bekerülhetne-e abba a csodás punciba... ;)
[quote=Segglyuk]Igen, járt már benne pár fasz ;)
[quote=quency]Jól mutat a fasz, akár a szájában, akár a puncijában. A sok "szeretné megkúrni" közül akadt már olyan aki meg is tehette/tette?[/quote][/quote]
Akkor már "csak" az a kérdés, hogy az enyém bekerülhetne-e abba a csodás punciba... ;)
Csodás látványt nyújt, ahogy lovagolja a faszt. Istenem bár az én faszomba ülne így benne. Biztos szépen ugrálnak azok a csodás kerek feszes cickók. Markolnám csókolnám is neki. Az biztos
Csodás látványt nyújt, ahogy lovagolja a faszt. Istenem bár az én faszomba ülne így benne. Biztos szépen ugrálnak azok a csodás kerek feszes cickók. Markolnám csókolnám is neki. Az biztos
Igen, járt már benne pár fasz ;)
[quote=quency]Jól mutat a fasz, akár a szájában, akár a puncijában. A sok "szeretné megkúrni" közül akadt már olyan aki meg is tehette/tette?[/quote]
Igen, járt már benne pár fasz ;)
Jól mutat a fasz, akár a szájában, akár a puncijában. A sok "szeretné megkúrni" közül akadt már olyan aki meg is tehette/tette?
Még szép hogy tele gecizem a száját, le is nyeli ;)
[quote=Mispuncik]De szépen mutat a fasz a szájaba, gondolom csodásan is szopik. Remélem tele lőted a száját. Én is szívesen szopatnám, és persze jól megkurnám a kis denevér punciját. De a segge lyukát se hagynám ki.[/quote]
Még szép hogy tele gecizem a száját, le is nyeli ;)
De szépen mutat a fasz a szájaba, gondolom csodásan is szopik. Remélem tele lőted a száját. Én is szívesen szopatnám, és persze jól megkurnám a kis denevér punciját. De a segge lyukát se hagynám ki.
De szépen mutat a fasz a szájaba, gondolom csodásan is szopik. Remélem tele lőted a száját. Én is szívesen szopatnám, és persze jól megkurnám a kis denevér punciját. De a segge lyukát se hagynám ki.