Fórum
[quote=Misike1985]Sziasztok hát rengeteg perverz gondolatom van . Van amit meg is éltem közülük . Volt egy házaspár és 4 en voltunk haverok .[/quote]
Nos engem őszintén èrdekel!
06703184858
Írta Misike1985: Sziasztok hát rengeteg perverz gondolatom van . Van amit meg is éltem közülük . Volt egy házaspár és 4 en voltunk haverok .
Nos engem őszintén èrdekel!
06703184858
A legnagyobb vágyam egy keménylófasz amit szophatok, és ami a szegycsontomig felkerül jól kitöltve a vastagbelem!
A legnagyobb vágyam egy keménylófasz amit szophatok, és ami a szegycsontomig felkerül jól kitöltve a vastagbelem!
Vannak itt olyanok, akiket érdekel a BDSM, a CBT és a Medical előjátékként?
Először beszélgessünk róla, aztán meglátjuk, hogyan tovább.
E-mail!!
Vannak itt olyanok, akiket érdekel a BDSM, a CBT és a Medical előjátékként?
Először beszélgessünk róla, aztán meglátjuk, hogyan tovább.
E-mail!!
Tetszene ha letudod szopni magad!
[quote=Barbara2003]Nagyfaszú csődör?[/quote]
Tetszene ha letudod szopni magad!
Írta Barbara2003: Nagyfaszú csődör?
Nagyfaszú csődör?
Nagyfaszú csődör?
Sziasztok! Idősebb rokon hölgy szeretnè kipróbàlni a nem otthoni nudit. Tudtok esetleg jó helyet ajánlani? Köszönöm
Sziasztok! Idősebb rokon hölgy szeretnè kipróbàlni a nem otthoni nudit. Tudtok esetleg jó helyet ajánlani? Köszönöm
42/190/81 férfi vagyok, Kaposváron keresek hölgyet szerepjátékos anya-fia, nagyi-unoka, apa-lánya titkos kapcsolathoz. maturefan111@gmail.com
42/190/81 férfi vagyok, Kaposváron keresek hölgyet szerepjátékos anya-fia, nagyi-unoka, apa-lánya titkos kapcsolathoz. maturefan111@gmail.com
Akinek a seggéig ér a farka, írjon!
Segítenék lyukra igazítani!
Akinek a seggéig ér a farka, írjon!
Segítenék lyukra igazítani!
Szerepjátékos női bugyis pasi vagyok-képeket cserélnék - magrol meztelen és női bugyis képeket küldenék akár közszemlére is
Szerepjátékos női bugyis pasi vagyok-képeket cserélnék - magrol meztelen és női bugyis képeket küldenék akár közszemlére is
[quote=Kandúr87]Nagyfaszu kan kit erdekel pesten?[/quote]
Ha tudod szopni magad, én is besegítek!
Írta Kandúr87: Nagyfaszu kan kit erdekel pesten?
Ha tudod szopni magad, én is besegítek!
Nagyfaszu kan kit erdekel pesten?
Nagyfaszu kan kit erdekel pesten?
Van esetleg valakinek eladó babája, guminője?
Van esetleg valakinek eladó babája, guminője?
Sziasztok hát rengeteg perverz gondolatom van . Van amit meg is éltem közülük . Volt egy házaspár és 4 en voltunk haverok .
Sziasztok hát rengeteg perverz gondolatom van . Van amit meg is éltem közülük . Volt egy házaspár és 4 en voltunk haverok .
Úgy úgy :)))
Úgy úgy :)))
hát van pár de a páromba pár farkat vagy egyet de azt rendesen és kis titkos bi is izgatna
hát van pár de a páromba pár farkat vagy egyet de azt rendesen és kis titkos bi is izgatna
[quote=photoshooting]Sziasztok!
Műpunciban, bábuban, guminőben jártas illetőt keresek.
Elkezdett izgatni ez a téma!
Köszönöm[/quote]
Műpinci szexelésben jártas vagyok.
Írta photoshooting: Sziasztok!
Köszönöm
Műpinci szexelésben jártas vagyok.
Szivesen beszélgetnék nővel akinek volt vagy van valami tabu témája beszélgetnénk és meghallgatna engem is mert talán segithetünk egymásnak!
Szivesen beszélgetnék nővel akinek volt vagy van valami tabu témája beszélgetnénk és meghallgatna engem is mert talán segithetünk egymásnak!
Sziasztok!
Köszönöm
Sziasztok!
Köszönöm
Több embert kellene ide toborozni :-)
Több embert kellene ide toborozni :-)
Ugye? Én is már csak azért járok fel ritkán, mert annyira haldoklik az oldalhogy az borzalom.
Pedig 10evvel ezelőtt nagyonis jó volt! Sok emberrel találkoztam, ami egy örök élmény marad számomra :)))
Ugye? Én is már csak azért járok fel ritkán, mert annyira haldoklik az oldalhogy az borzalom.
Pedig 10evvel ezelőtt nagyonis jó volt! Sok emberrel találkoztam, ami egy örök élmény marad számomra :)))
Sziasztok!
Teleélvezett óvszert keresek.
Köszönöm
Sziasztok!
Teleélvezett óvszert keresek.
Köszönöm
Kaposváron keresek hölgyet anya/fia, unoka/nagyi szerepjátékos titkos kapcsolathoz. kareszmuller@gmail.com
Kaposváron keresek hölgyet anya/fia, unoka/nagyi szerepjátékos titkos kapcsolathoz. kareszmuller@gmail.com
Nagyon kár ezért az oldalért hogy ilyen inaktívak a tagok.Itt legalább vannak extra perverz és tabu kategóriák is amiket nem torolnek.
Nagyon kár ezért az oldalért hogy ilyen inaktívak a tagok.Itt legalább vannak extra perverz és tabu kategóriák is amiket nem torolnek.
Olyan havert szeretnék aki tudja szopni magát.
Olyan havert szeretnék aki tudja szopni magát.
sziasztok van itt e olyan pár akik szoktak szexbulit szervezni és pasikat hivnak Zala Vas Somogy esetleg Sopron környékén privibe lehet írni
sziasztok van itt e olyan pár akik szoktak szexbulit szervezni és pasikat hivnak Zala Vas Somogy esetleg Sopron környékén privibe lehet írni
Szeretnék erdőben, akár 65-70 éves nőt dugni. Izgatna ha egy nő-lány "segítene"...
Szeretnék erdőben, akár 65-70 éves nőt dugni. Izgatna ha egy nő-lány "segítene"...
[quote=Heather]Idősebb férfival, kipróbálnám a ddlg kapcsolatot[/quote]
56 éves férfi vagyok.
Írta Heather: Idősebb férfival, kipróbálnám a ddlg kapcsolatot
56 éves férfi vagyok.
Idősebb férfival, kipróbálnám a ddlg kapcsolatot
Idősebb férfival, kipróbálnám a ddlg kapcsolatot
Mint az előttem szólok írták, valóban haldoklik az oldal. Szerintem mindenkinek van egy rövid idő amíg aktívan szeretne pörögni, de mivel sokan egy évbe egyszer járnak fel, így beleunnak ők is. Hozzateszem én is.
Pedig az oldal jó lenne, sok érdekes téma van itt..
Mint az előttem szólok írták, valóban haldoklik az oldal. Szerintem mindenkinek van egy rövid idő amíg aktívan szeretne pörögni, de mivel sokan egy évbe egyszer járnak fel, így beleunnak ők is. Hozzateszem én is.
Pedig az oldal jó lenne, sok érdekes téma van itt..
[quote=Barbara2003]Pisi szexben van valakinek tapasztalata?[/quote] nekem van tapasztalatom pisiszexben
Írta Barbara2003: Pisi szexben van valakinek tapasztalata? nekem van tapasztalatom pisiszexben