Fórum
törölt felhasználó
jol segbe dugnálak:P
jol segbe dugnálak:P
törölt felhasználó
Ismi????????
Ismi????????
Csodálatos, izgató nő vagy!
Csodálatos, izgató nő vagy!
Nálam van az a fasz ami neked kell!!
Kinyalhatom a picsád?
Nálam van az a fasz ami neked kell!!
Kinyalhatom a picsád?
Szia!!
Gyönyörű és fantasztikus vagy.
Lenne kedved MSN?
Szia!!
Gyönyörű és fantasztikus vagy.
Lenne kedved MSN?
Nagyon tuti csaj vagy.Szeretnéd velem hátulról?
Nagyon tuti csaj vagy.Szeretnéd velem hátulról?
nagyon bejössz nekem
gyönyörű vagy
nagyon bejössz nekem
gyönyörű vagy
Szopni szeretsz??
Szopni szeretsz??
Szia.Nagyon tetszik a melled!!!!!!!!!szívesen játszanék vele!!Még lehet képet kérni?
Szia.Nagyon tetszik a melled!!!!!!!!!szívesen játszanék vele!!Még lehet képet kérni?
hát én nem sokat teketóriáznék, két perc alatt telipakolnálak anyaggal és utat engednék a következőnek, aki sorban áll, hogy basszon
hát én nem sokat teketóriáznék, két perc alatt telipakolnálak anyaggal és utat engednék a következőnek, aki sorban áll, hogy basszon
Szia!
Mit szólnál egy hármas lepedőgyűréshez?
CuPp
Szia!
Mit szólnál egy hármas lepedőgyűréshez?
CuPp
törölt felhasználó
Nagyon formás édes popod van szivesen kinyalnám és kényeztetném. Puszi mindenedre
Nagyon formás édes popod van szivesen kinyalnám és kényeztetném. Puszi mindenedre
Hódolat annak a csodás farnak! Reggelig pakolnálak!!!!!!:::::P
Hódolat annak a csodás farnak! Reggelig pakolnálak!!!!!!:::::P
megbasznám a "picsádat"...:)
megbasznám a "picsádat"...:)
gyönyörű kerek popó.....finoman becsókolnék szeméremajkaid közé,aztán,ha már könyörögnél,hogy beléd mártsam kéjrudam,akkor megkapná puncid a végső döfést....:)
gyönyörű kerek popó.....finoman becsókolnék szeméremajkaid közé,aztán,ha már könyörögnél,hogy beléd mártsam kéjrudam,akkor megkapná puncid a végső döfést....:)
törölt felhasználó
szia
csodás popsi,szivessen mögé állnék és játszadoznék
szia
csodás popsi,szivessen mögé állnék és játszadoznék
Fantasztikusan izgató csöcsök és a szőrös lucskos puncid!mmm még! é-mailben! többet, a seggedről is...
Fantasztikusan izgató csöcsök és a szőrös lucskos puncid!mmm még! é-mailben! többet, a seggedről is...
Szia
Akkor küldj nekem olyan képet!!!
Szia
Akkor küldj nekem olyan képet!!!
szívesen lennék benne...
te mit gondolsz???
szívesen lennék benne...
te mit gondolsz???
Igen igen, Szuper képek az tuti, nagyon kívánatos!!!
Igen igen, Szuper képek az tuti, nagyon kívánatos!!!
Még, Még! Akarom! Lógó csöcseid számba valók, kőkeményre szopnám finom duztadó bimbóidat, nyalnám és dugnám puncidat, follyon a kéjünk nedve! Nem tudok mást mondani: IZGATÓ!!!!!
Még, Még! Akarom! Lógó csöcseid számba valók, kőkeményre szopnám finom duztadó bimbóidat, nyalnám és dugnám puncidat, follyon a kéjünk nedve! Nem tudok mást mondani: IZGATÓ!!!!!
Te tényleg démoni vagy, DÉMONN
Te tényleg démoni vagy, DÉMONN
törölt felhasználó
A párommal együtt megdugnánk minden lyukadat!
A párommal együtt megdugnánk minden lyukadat!
törölt felhasználó
[quote=Karesz1980]majd 1x meglátogatlak . Neked sem lenne nyugtod míg be nem járnám tested minden zugát. geci fürdőt kapnál rendesen. :)[/quote]
Írta Karesz1980: majd 1x meglátogatlak . Neked sem lenne nyugtod míg be nem járnám tested minden zugát. geci fürdőt kapnál rendesen. :)
bármiko jol esne :p , mind 5* :)
bármiko jol esne :p , mind 5* :)
...szívesen elfarkalnám a lucskos pinád;)szeretnéd?
...szívesen elfarkalnám a lucskos pinád;)szeretnéd?
bármikor szívesen....:)
bármikor szívesen....:)
élveznék én, sperma tengerrel árasztanálak el, h aztán szétkenjem testeden és tovább dugnálak míg el nem élveznél és kéjesen lihegnél alattam vagy felettem ...
élveznék én, sperma tengerrel árasztanálak el, h aztán szétkenjem testeden és tovább dugnálak míg el nem élveznél és kéjesen lihegnél alattam vagy felettem ...
ha esetleg szeretnél Te is képeim közt szerepelni jelezd. csókjaim ahova szeretnéd
ha esetleg szeretnél Te is képeim közt szerepelni jelezd. csókjaim ahova szeretnéd