Igen minden természetes. Ahogy a jó isten megteremtette
[quote=Mispuncik]Az igen! Gratulálok nektek ;)
Egy 20 évet simán letagathatnátok :)
Gondolom minden természetes a feleségeden remélem :P
[quote=Üzletember]Köszönöm a feleségem nevében is. És nem titok a korunk. Én 66 éves vagyok Katalin pedig 58 esztendős. 40 éve vagyunk házasok
[quote=Mispuncik]Csodálatosan szép gyönyörű, bájos mosolyu. Hatalmas cicikel a drága feleséged. Gratulálok hozá ;)
Ha nem titok, szabad tudni korát :)[/quote][/quote][/quote]
Igen minden természetes. Ahogy a jó isten megteremtette
Az igen! Gratulálok nektek ;)
[quote=Üzletember]Köszönöm a feleségem nevében is. És nem titok a korunk. Én 66 éves vagyok Katalin pedig 58 esztendős. 40 éve vagyunk házasok
[quote=Mispuncik]Csodálatosan szép gyönyörű, bájos mosolyu. Hatalmas cicikel a drága feleséged. Gratulálok hozá ;)
Ha nem titok, szabad tudni korát :)[/quote][/quote]
Az igen! Gratulálok nektek ;)
Köszönöm a feleségem nevében is. És nem titok a korunk. Én 66 éves vagyok Katalin pedig 58 esztendős. 40 éve vagyunk házasok
Csodálatosan szép gyönyörű, bájos mosolyu. Hatalmas cicikel a drága feleséged. Gratulálok hozá ;)
Ha nem titok, szabad tudni korát :)
Köszönöm a feleségem nevében is. És nem titok a korunk. Én 66 éves vagyok Katalin pedig 58 esztendős. 40 éve vagyunk házasok
Ha nem titok, szabad tudni korát :)[/quote]
Csodálatosan szép gyönyörű, bájos mosolyu. Hatalmas cicikel a drága feleséged. Gratulálok hozá ;)
Ha nem titok, szabad tudni korát :)