[quote=Tomi078]Nagyon izgató pinád van.
Nyalnám,dugnám naponta többször.
Az exemnek úgyis az volt a problemája,hogy naponta dughatnékom volt.[/quote]köszike naggggyon édes vagy.. örülök hogy ennyire tetszik....dugják is minden nap.....naggggyon
köszike naggggyon édes vagy.. örülök hogy ennyire tetszik....dugják is minden nap.....naggggyon
Szia!
Szopnám, nyalnám és keményen kúrnám mindenedet, a gyönyörű pinádon és segglukadon át a fitos melledig, majd a végén elárasztanám a sűrű gecimmel a lukaidat! Te kis vad kanca!
Üdv
cs
Szia!
Szopnám, nyalnám és keményen kúrnám mindenedet, a gyönyörű pinádon és segglukadon át a fitos melledig, majd a végén elárasztanám a sűrű gecimmel a lukaidat! Te kis vad kanca!
Szia!
Nagyon faszállító az a profilkép. Azt a falatka kis átázott lucskos bugyidat a szádba tömném és úgy dugnálak meg. Imádnám lüktetve megtölteni a kis pinádat a forró gecimmel. A végén a bugyiddal betömném a pinádat hogy nehogy kifolyjon belőled a gecim.
Szia!
Nagyon faszállító az a profilkép. Azt a falatka kis átázott lucskos bugyidat a szádba tömném és úgy dugnálak meg. Imádnám lüktetve megtölteni a kis pinádat a forró gecimmel. A végén a bugyiddal betömném a pinádat hogy nehogy kifolyjon belőled a gecim.
[quote=faszimádo][quote=Tomi078]Szeretem is nézni közben.
Csodás látvány.Még jobban felhúz.
És úgy még nagyobbat élvezek én is.
És bőven megy a punciba is.
Örülök hogy bizsereg.
Ha nyalnám és benned lennék akkor aztán mégjobban bizseregne.[/quote]...az naggggyon izgató ha tele van élvezve a punci...miközben szoktad nézni a pinusom??[/quote]
Szex közben szeretem nézni az egész testet és ahogy a punciban vagyok.Nagyon nagyon izgató
Szex közben szeretem nézni az egész testet és ahogy a punciban vagyok.Nagyon nagyon izgató
[quote=Tomi078]Szeretem is nézni közben.
Örülök hogy bizsereg.
Ha nyalnám és benned lennék akkor aztán mégjobban bizseregne.[/quote]...az naggggyon izgató ha tele van élvezve a punci...miközben szoktad nézni a pinusom??
Szeretem is nézni közben.
Örülök hogy bizsereg.
Ha nyalnám és benned lennék akkor aztán mégjobban bizseregne.
...az naggggyon izgató ha tele van élvezve a punci...miközben szoktad nézni a pinusom??
Örülök hogy bizsereg.
Örülök hogy bizsereg.
[quote=Tomi078]Szia! Gyönyörű puncid van.Egyből fel is állt rá a farkam.Szivesen nyalnálak élvezésig és jó alaposan meg dugnálak.Isteni lehet bele élvezni.[/quote]... Ebben a sorrendben szeretem is szeretem...nedves a puncikam ha olvasom hogy milyen hatással van a latvanyom...naggggyon imádom mikor tele élvezik..uhhhhhh de nagyon bizsereg
Szia! Gyönyörű puncid van.Egyből fel is állt rá a farkam.Szivesen nyalnálak élvezésig és jó alaposan meg dugnálak.Isteni lehet bele élvezni.
... Ebben a sorrendben szeretem is szeretem...nedves a puncikam ha olvasom hogy milyen hatással van a latvanyom...naggggyon imádom mikor tele élvezik..uhhhhhh de nagyon bizsereg
[quote=Rudi ;)]Szia! Csodás pinád van! Hmmmm ......rögtön felállt a faszom ahogy megláttam![/quote]..... Jujjjjj de jól hangzik már most is teljesen átázott a pici bugyim ahogy ilyeneket olvasok...izgat hogy ennyire tetszik a pinám látványa...
Szia! Csodás pinád van! Hmmmm ......rögtön felállt a faszom ahogy megláttam!
..... Jujjjjj de jól hangzik már most is teljesen átázott a pici bugyim ahogy ilyeneket olvasok...izgat hogy ennyire tetszik a pinám látványa...