[quote=biborka40][quote=sorted23][quote=biborka40]Szép a masnid!:)[/quote]köszönöm muszáj volt valamivel megkötnöm mert el akart szabadulni :-)[/quote]Uhhh akkor kössss rá még vagy két csomót el ne szabaduljon!!:)[/quote]gondolod kellene?be kell törni mint egy kancat meg kell szépen lovagolni jól kell vele bánni és meghálálja
gondolod kellene?be kell törni mint egy kancat meg kell szépen lovagolni jól kell vele bánni és meghálálja
[quote=sorted23][quote=biborka40]Szép a masnid!:)[/quote]köszönöm muszáj volt valamivel megkötnöm mert el akart szabadulni :-)[/quote]Uhhh akkor kössss rá még vagy két csomót el ne szabaduljon!!:)
Szép a masnid!:)
köszönöm muszáj volt valamivel megkötnöm mert el akart szabadulni :-)
Uhhh akkor kössss rá még vagy két csomót el ne szabaduljon!!:)
[quote=nanika]ezzel a dárdával szét repesztenéd a szűk puncimat.[/quote]ahhhh tudok nagyon finom és érzéki lenne de tudok kemény és perverz is te döntheted el melyet választod? :-)
ezzel a dárdával szét repesztenéd a szűk puncimat.
ahhhh tudok nagyon finom és érzéki lenne de tudok kemény és perverz is te döntheted el melyet választod? :-)
[quote=benne]Köszi.
Szólok amint aktuális a javítás, de bonyolult típus vagyok, ezért lehet, hogy két szerelő kell hozzám...[/quote]én itt leszek ha kellek szólj :-)
Köszi.
Szólok amint aktuális a javítás, de bonyolult típus vagyok, ezért lehet, hogy két szerelő kell hozzám...
[quote=benne]Köszi a bejegyzést !
Tetszetős Szerszámod van.
Karbantartást-szervizelést vállallsz? (Persze Garanciával)[/quote]persze a te szervizedre élettartam garanciát adnék
Köszi a bejegyzést !
Tetszetős Szerszámod van.
Karbantartást-szervizelést vállallsz? (Persze Garanciával)
persze a te szervizedre élettartam garanciát adnék