Hali!
NAGY VASTAG MÉRETŰ PASIT VAGY BISZEX PÁRT KERESEK.SZOPNI ÉS LOVAGOLNI AKAROK RAJTA SZÈTBASZATNI A SEGGEMET ÉS NYELNI A SOK SOK GECIT.biszexfiu17.5@gmail.com
Hali!
NAGY VASTAG MÉRETŰ PASIT VAGY BISZEX PÁRT KERESEK.SZOPNI ÉS LOVAGOLNI AKAROK RAJTA SZÈTBASZATNI A SEGGEMET ÉS NYELNI A SOK SOK GECIT.biszexfiu17.5@gmail.com
Szexpartnert keresek !
Aki akar is szexelni, –-----oral, anal ,Fist !!-----
Lehetőleg független legyél,és legyen időd
a szexre--- /aktívat!!/---35 év alatt nem érdekelsz.
Helyem időm van.
Szexpartnert keresek !
Aki akar is szexelni, –-----oral, anal ,Fist !!-----
Lehetőleg független legyél,és legyen időd
a szexre--- /aktívat!!/---35 év alatt nem érdekelsz.
Helyem időm van.
Budapest és vonzáskörzetében kedvelő párokkal,nőkkel ismerkednék.
nagyon nyitott és diszkrét férfi vagyok.
Mivel imádok nőket orálisan kényeztetni így nem kötelező a komolyabb szexuális érintkezés velem amennyiben nincs igény rá.
Nyitott vagyok sok egyéb játékra is.;)
Budapest és vonzáskörzetében kedvelő párokkal,nőkkel ismerkednék.
nagyon nyitott és diszkrét férfi vagyok.
Mivel imádok nőket orálisan kényeztetni így nem kötelező a komolyabb szexuális érintkezés velem amennyiben nincs igény rá.
Nyitott vagyok sok egyéb játékra is.;)
Szabolcs megyében leginkább Nyíregyházán keresek olyan 45 feletti holgy szexpartnert. Én 28 éves 188cm 84kg fiatalember vagyok átlagos 16cm intim mérettel de nem átlagos vastagsaggal :) az átlagos 52mm és óvszer használhatatlan számomra de még 64mm es is nyomot hagy használat után mert szűk ... elérhetőség: nagy.tomi90@freemail.hu
Szabolcs megyében leginkább Nyíregyházán keresek olyan 45 feletti holgy szexpartnert. Én 28 éves 188cm 84kg fiatalember vagyok átlagos 16cm intim mérettel de nem átlagos vastagsaggal :) az átlagos 52mm és óvszer használhatatlan számomra de még 64mm es is nyomot hagy használat után mert szűk ... elérhetőség: nagy.tomi90@freemail.hu
[quote=Vegzet1971][quote=szende67]Párt keresünk lehetőleg átlagtól nagyobb mérettel rendelkezzen.Szolnokiak vagyunk.[/quote]véletlen nem újszászi vagy!.?[/quote] Nem vagyok újszászi
Kaposvárról, vagy a környékéről keresek partnert. Uni vagyok, ezért szívesen csatlakozom párokhoz is mindhármunk örömére. Van helyem, de tudok utazni is ésszeráű távolságon belül
Kaposvárról, vagy a környékéről keresek partnert. Uni vagyok, ezért szívesen csatlakozom párokhoz is mindhármunk örömére. Van helyem, de tudok utazni is ésszeráű távolságon belül
[quote=szende67]Párt keresünk lehetőleg átlagtól nagyobb mérettel rendelkezzen.Szolnokiak vagyunk.[/quote]
kár hogy csak párt kerestek, szívesen beszállnék hozzátok
Párt keresünk lehetőleg átlagtól nagyobb mérettel rendelkezzen.Szolnokiak vagyunk.
kár hogy csak párt kerestek, szívesen beszállnék hozzátok