[quote=Charly_cc]Szia! Nagyon szép vagy és izgatóak a képek!! szivesen ismiznék veled, és taliznék is ha benne vagy? Beválalós és mindenre nyitott vagyok! Itt ritkán vagyok, keress msn-en vagy e-mailen charly@freemail.hu Várom jelentkezésed!:-) Puszika, Karcsi[/quote]Kedves Karcsi, én csak hölgyekkel szeretnék ismerkedni! Én férfi vagyok!
Kedves Karcsi, én csak hölgyekkel szeretnék ismerkedni! Én férfi vagyok!
Szia! Nagyon szép vagy és izgatóak a képek!! szivesen ismiznék veled, és taliznék is ha benne vagy? Beválalós és mindenre nyitott vagyok! Itt ritkán vagyok, keress msn-en vagy e-mailen charly@freemail.hu Várom jelentkezésed!:-) Puszika, Karcsi
Szia! Nagyon szép vagy és izgatóak a képek!! szivesen ismiznék veled, és taliznék is ha benne vagy? Beválalós és mindenre nyitott vagyok! Itt ritkán vagyok, keress msn-en vagy e-mailen charly@freemail.hu Várom jelentkezésed!:-) Puszika, Karcsi
Továbbra is várom fotózást vállaló hölgy e-mailjét! Írj ha érdekel, csak saját részre, akár arc nélkül is, képeket cd-n megkapod! Diszkréció természetes!!!
Továbbra is várom fotózást vállaló hölgy e-mailjét! Írj ha érdekel, csak saját részre, akár arc nélkül is, képeket cd-n megkapod! Diszkréció természetes!!!
[quote=Andrea65]Se nem lány, se nem pár! mondanám, hogy a fiúkhoz rakjátok át, de ott már megvan. Ebbõl meg az az egy példány is sok![/quote]Nem muszály nézni! :) De hogy írtál azt mutatja hogy mégis megtetted! Sok puszi egy 41 éves pasitól! :)
Nem muszály nézni! :) De hogy írtál azt mutatja hogy mégis megtetted! Sok puszi egy 41 éves pasitól! :)