Úgy látom azért te is adtál a nejed szájába játékszert! Jól áll a szájában is!Megkérdezhetem, hogy mekkora a mellméret a párodnak? Ja és mentek az 5 pontok!
Úgy látom azért te is adtál a nejed szájába játékszert! Jól áll a szájában is!Megkérdezhetem, hogy mekkora a mellméret a párodnak? Ja és mentek az 5 pontok!
Én szivesen csalakoznánk hozzátok mind a kétfél örömére fraciázás érdekel ! SZOPÁS NYALÁS de semmi sem kötelezõ ! nyelem a nedüt! külön -külön is lehet ! Akit érdekel irjon.
Én szivesen csalakoznánk hozzátok mind a kétfél örömére fraciázás érdekel ! SZOPÁS NYALÁS de semmi sem kötelezõ ! nyelem a nedüt! külön -külön is lehet ! Akit érdekel irjon.
[quote=sasos]Tövig kéne bekapni, és nyelvvel megdolgozni a kengyelt és környékét, látom nem egy " mélytorok ", a tchnikán javítani
kéne - sok gyakorlással.....[/quote]köszike a hasznos tanácsot,de láthatnék valami bemutató képet róla hogy is csináljam. légyszi
köszike a hasznos tanácsot,de láthatnék valami bemutató képet róla hogy is csináljam. légyszi