[quote=kovfer]Nagyon jó képek mindenképp várjuk a folytatást:) Isteni az a kis punci fazonja nem kievés férfi spriccelt itt a látványotokra és biztos pár bugyi is benedvesedett. Én mindenesetre hatalmasat élveztem a ti szájbaélvezős képeitektől kár hogy volt itt örömmel meglocsoltam volon a kis arcát:)[/quote]
Köszi!Este jön a folytatás ahhoz is ilyen hosszú hozzászólást kérünk!;)
Köszi!Este jön a folytatás ahhoz is ilyen hosszú hozzászólást kérünk!;)
Nagyon jó képek mindenképp várjuk a folytatást:) Isteni az a kis punci fazonja nem kievés férfi spriccelt itt a látványotokra és biztos pár bugyi is benedvesedett. Én mindenesetre hatalmasat élveztem a ti szájbaélvezős képeitektől kár hogy volt itt örömmel meglocsoltam volon a kis arcát:)
Nagyon jó képek mindenképp várjuk a folytatást:) Isteni az a kis punci fazonja nem kievés férfi spriccelt itt a látványotokra és biztos pár bugyi is benedvesedett. Én mindenesetre hatalmasat élveztem a ti szájbaélvezős képeitektől kár hogy volt itt örömmel meglocsoltam volon a kis arcát:)
[quote=gzoli@]Lucskosra kényeztetni való nyílások!Jó nedvesre nyalni aztán keményen megdöndölni,míg bele nem remeg a lába az élvezetbe.[/quote]ez igen.köszi
Lucskosra kényeztetni való nyílások!Jó nedvesre nyalni aztán keményen megdöndölni,míg bele nem remeg a lába az élvezetbe.