Fórum
Most nagyon spriccentelie vagyok.
Most nagyon spriccentelie vagyok.
Egyre nagyobbakat spriccelek,nő megmérte a faszomat sokkal hosszabb mint volt.Nem értem mi történt.
Egyre nagyobbakat spriccelek,nő megmérte a faszomat sokkal hosszabb mint volt.Nem értem mi történt.
[quote=Nagyho]Isteni ėrzės lehet ha belém tolnad[/quote]
Nyalhatnám is?
Írta Nagyho: Isteni ėrzės lehet ha belém tolnad
Nyalhatnám is?
[quote=Nagyho]Isteni ėrzės lehet ha belém tolnad[/quote]
Ha tudsz írjál levelet
Írta Nagyho: Isteni ėrzės lehet ha belém tolnad
Ha tudsz írjál levelet
Isteni ėrzės lehet ha belém tolnad
Isteni ėrzės lehet ha belém tolnad
Nagyon kell már basznom.
Nagyon kell már basznom.
Nem nagy sajnos 18/4 körbe13 ha jól megduzzad kicsit vastagabb.
Oldalról 19
Péniszpumpát belül teljesen végigértem egyszer, hegye hozzáért a belső végéhez 19.75
Amúgy kettő egymás után rakott 9x5cm wc gurigát teljesen végigérek,ha jól ráhúzom kijön a hegye nagy erekciónál.
Nem nagy sajnos 18/4 körbe13 ha jól megduzzad kicsit vastagabb.
Oldalról 19
Péniszpumpát belül teljesen végigértem egyszer, hegye hozzáért a belső végéhez 19.75
Amúgy kettő egymás után rakott 9x5cm wc gurigát teljesen végigérek,ha jól ráhúzom kijön a hegye nagy erekciónál.
Meg kėrdezhetem mekora honė
Meg kėrdezhetem mekora honė
Nekem tetszik a farkad .de a párom csak akkor enged megdugni ha őt leszopod .Beválasz bennünket?
Nekem tetszik a farkad .de a párom csak akkor enged megdugni ha őt leszopod .Beválasz bennünket?
Romlott férfi vagyok
Romlott férfi vagyok
Fenébe valamelyik nőnek nem elég termetes a farkam,pedig a nagy puncit szeretem.
Fenébe valamelyik nőnek nem elég termetes a farkam,pedig a nagy puncit szeretem.
Hát igen,ma kora délután mondta ahogy négykézláb állt a szeretőm,tudom belém rendesen férsz azért jössz.
Hát igen,ma kora délután mondta ahogy négykézláb állt a szeretőm,tudom belém rendesen férsz azért jössz.
Ne eggy ijen hiányzik a párom pinájábol!!!!
Ne eggy ijen hiányzik a párom pinájábol!!!!
Volt olyan nő aki közölte mikor benne voltam,jó volna még 2-3 centi,azt a rohadt mindenit.
Volt olyan nő aki közölte mikor benne voltam,jó volna még 2-3 centi,azt a rohadt mindenit.
Ma 3 nőben járt a szerszámom,nem panaszkodhatom.
Ma 3 nőben járt a szerszámom,nem panaszkodhatom.
Köszönöm hölgyek,nyugodtan írhattok.
Köszönöm hölgyek,nyugodtan írhattok.
[quote=mcvki]ezen én is lovagolnék[/quote]Megírhatnád nekem milyen mély a hüvelyed magánba.Bennelennék.Imádok nyalni sok irányból.
Írta mcvki: ezen én is lovagolnék Megírhatnád nekem milyen mély a hüvelyed magánba.Bennelennék.Imádok nyalni sok irányból.
ezen én is lovagolnék
ezen én is lovagolnék
[quote=édeshusi]Szivesen beleölnék[/quote]Köszönöm édeshusi
Írta édeshusi: Szivesen beleölnék Köszönöm édeshusi
[quote=édeshusi]Szivesen beleölnék[/quote]
Rendben
Írta édeshusi: Szivesen beleölnék
Rendben
Szivesen beleölnék
Szivesen beleölnék
longdongX fóruma. Ide várjuk a véleményeket a képeiről.
longdongX fóruma. Ide várjuk a véleményeket a képeiről.