Szerintem szuper a csaj, és nagyon belevaló, de a faszija teszi fel a képeket valamiért ( talán kitolásból )
Én szívesen csatlakoznék, az biztos. Meghívhatna egy pár menetre...
Szerintem szuper a csaj, és nagyon belevaló, de a faszija teszi fel a képeket valamiért ( talán kitolásból )
Én szívesen csatlakoznék, az biztos. Meghívhatna egy pár menetre...
Kedves Ribanc Andrea!!!
Nem unod még az állandó fel töltés és törlés , de ugyan az a pár unalmas fotódat. Mellesleg szerintem kurva runda vagy. Vagy töltsd fel a rohadt képeid , és jó napot, és készíts folyamatos keverés új képeket, mert ez a 10-20 db folyton a képünkbe jön, és már rohadtul unjuk. Állítólag állandóan basznak, akkor tudsz újat is mutatni, vagy ha nem , akkor meg menj a francba. Köszi az oldal jópár ember társam nevében is
Kedves Ribanc Andrea!!!
Nem unod még az állandó fel töltés és törlés , de ugyan az a pár unalmas fotódat. Mellesleg szerintem kurva runda vagy. Vagy töltsd fel a rohadt képeid , és jó napot, és készíts folyamatos keverés új képeket, mert ez a 10-20 db folyton a képünkbe jön, és már rohadtul unjuk. Állítólag állandóan basznak, akkor tudsz újat is mutatni, vagy ha nem , akkor meg menj a francba. Köszi az oldal jópár ember társam nevében is
[quote=Andrea a ribanc][quote=Chris.tailor1985]Azta...BOMBA tested van!
Gyönyörű barna bőr,szívesen adnék rá egy-két adag fehérjét...
Mindíg áll a farkam,ha a képeidet nézem...![/quote]
Köszi! jól hangzik, imádom a gecit[/quote]
Be lehet esetleg szállni a buliba???
[quote=Chris.tailor1985]Azta...BOMBA tested van!
Mindíg áll a farkam,ha a képeidet nézem...![/quote]
Köszi! jól hangzik, imádom a gecit
Azta...BOMBA tested van!
Mindíg áll a farkam,ha a képeidet nézem...!
[quote=zeky69]Nagyon jó pina vagy!Keményen basználak, szopatnálak, kúrnám szét a pinádat tövig, majd tele geciznélek mindenhova!Bő nyállal szopatnám veled szét a kemény vaskos faszomat!![/quote]
Köszi! szuper faszod van, tudnék vele mit kezdeni
Nagyon jó pina vagy!Keményen basználak, szopatnálak, kúrnám szét a pinádat tövig, majd tele geciznélek mindenhova!Bő nyállal szopatnám veled szét a kemény vaskos faszomat!!
Nagyon jó pina vagy!Keményen basználak, szopatnálak, kúrnám szét a pinádat tövig, majd tele geciznélek mindenhova!Bő nyállal szopatnám veled szét a kemény vaskos faszomat!!