[quote=kéjelgő]Ilyen csöcsökkel ha rám ülnének ihjj, tuti eldurrannék a látványtól.[/quote] Köszi örülök neki de reméltem is hogy elduransz ha rád ülnék
Köszi örülök neki de reméltem is hogy elduransz ha rád ülnék
[quote=kéjelgő]Ilyen csöcsökkel ha rám ülnének ihjj, tuti eldurrannék a látványtól.[/quote] Köszi örülök neki de reméltem is hogy elduransz ha rád ülnék
Köszi örülök neki de reméltem is hogy elduransz ha rád ülnék
[quote=Dögöss][quote=Chris.tailor1985]Már attól is majd szétrobban a farkam,ha belegondolok,milyen lenne felváltva dugni a gyönyörű pinádat és azt a szép kerek segged!!!
Először addig nyalnám mindkét lukad,amíg el nem élvezel,aztán ráhúználak a kőkemény,görbe faszomra és ütemesen döngetném benned,ammedig csak bírom!!! Vagy még azután is...!;-)
Szereted,ha mindkét lukad alaposan megbasszák???!
Kipróbálnád a farkam???!
Úgy basználak,ahogy szeretnéd!!![/quote] Szeretem ha mindkét lukam jól meg van baszva jó kemény fasszal[/quote]
Az enyém jó kemény! ????
Ráadásul pár perc regenerálódás után ismét hadra fogható!????
Ha kipróbálnád,írj rám privátban...!
Az enyém jó kemény! ????
Ráadásul pár perc regenerálódás után ismét hadra fogható!????
Ha kipróbálnád,írj rám privátban...!
Cérna tangán át kezdve nyalni puncit popsit , majd félre húzva akellő.nedvesség elérése után kezelésbe venni mindkét lyukacskát;)Írtó sexy Dina igazi érett basznivaló milf
Cérna tangán át kezdve nyalni puncit popsit , majd félre húzva akellő.nedvesség elérése után kezelésbe venni mindkét lyukacskát;)Írtó sexy Dina igazi érett basznivaló milf