[quote=Chris.tailor1985]Már attól is majd szétrobban a farkam,ha belegondolok,milyen lenne felváltva dugni a gyönyörű pinádat és azt a szép kerek segged!!!
Először addig nyalnám mindkét lukad,amíg el nem élvezel,aztán ráhúználak a kőkemény,görbe faszomra és ütemesen döngetném benned,ammedig csak bírom!!! Vagy még azután is...!;-)
Szereted,ha mindkét lukad alaposan megbasszák???!
Kipróbálnád a farkam???!persze hogy szeretem ha mindkét lyukamat megbasszák
Úgy basználak,ahogy szeretnéd!!![/quote]
[quote=fantazia1]Valóban dögös vagy , élmény lenne mindkét lyukad kezelésbe venni , miután kellően nedvesre nyaltam mindkettőt;)[/quote]szuper gondolatok
Már attól is majd szétrobban a farkam,ha belegondolok,milyen lenne felváltva dugni a gyönyörű pinádat és azt a szép kerek segged!!!
Először addig nyalnám mindkét lukad,amíg el nem élvezel,aztán ráhúználak a kőkemény,görbe faszomra és ütemesen döngetném benned,ammedig csak bírom!!! Vagy még azután is...!;-)
Szereted,ha mindkét lukad alaposan megbasszák???!
Kipróbálnád a farkam???!
Úgy basználak,ahogy szeretnéd!!!
Már attól is majd szétrobban a farkam,ha belegondolok,milyen lenne felváltva dugni a gyönyörű pinádat és azt a szép kerek segged!!!
[quote=Dögöss][quote=Chris.tailor1985]Micsoda látvány!!! :-3[/quote] köszi de a fasz se gyenge ami neked van[/quote]
Állok rendelkezésedre!!!;-)
Ha szeretnéd,kipróbálhatod...! :-3
Írj rám privátban!;-)
Állok rendelkezésedre!!!;-)
Ha szeretnéd,kipróbálhatod...! :-3
Írj rám privátban!;-)
Hmmmm!
Összehozna Veled a jó sorsom, először 69-be, addig nyalnálak, míg el nem élvezel és utána még addig, míg én is harcra kész lennék és úgy megdugnám a seggedet, hogy Sikítanál.
Amennyiben Bírnád még, a másodikat a csöcseiden kenném szét!
Nem lenne hiba az Alvázaddal egy ideig!
Sajnos itt szokott felébreszteni a macskám, hogy adjak neki enni.
Hmmmm!
Összehozna Veled a jó sorsom, először 69-be, addig nyalnálak, míg el nem élvezel és utána még addig, míg én is harcra kész lennék és úgy megdugnám a seggedet, hogy Sikítanál.
Hmmmm!
Hmmmm!
Csodálatos Hölgy Vagy!
Minden "Alkatrészed" szuper izgalmas!
Veled szívesen eljátszanám a:
Kéz a kézbe,
Kéz a másban.
Más a kézben,
Más a másban!
A Cickóid külön verset igényelnek!
Csodálatos Hölgy Vagy!
Minden "Alkatrészed" szuper izgalmas!
Veled szívesen eljátszanám a:
Kéz a kézbe,
Kéz a másban.
Más a kézben,
Más a másban!
Jó az a baszóbugyis pina. Frankó, ahogy széthúzod, bírom a mocskos exhibicionizmusodat. Perverz faszimádó picsa lehetsz, ez teljesen egyértelmű. Jó buli lenne veled nyáron egy korai hajnalon kúrni a Balaton parton, amikor felkel a nap
Jó az a baszóbugyis pina. Frankó, ahogy széthúzod, bírom a mocskos exhibicionizmusodat. Perverz faszimádó picsa lehetsz, ez teljesen egyértelmű. Jó buli lenne veled nyáron egy korai hajnalon kúrni a Balaton parton, amikor felkel a nap