[quote=QRO][quote=07jedi]Izgató!Hátulról nyalni elölről szoptatni a PROFIT!!![/quote]
Annyiból elmegy profinak hogy elég komoly gyakorlata van ebben! :) Amúgy imádja ha jól kinyalom a seggét is.[/quote]
Akár elölről akár hátulról benne lennék.Ez már 50 %.
Akár elölről akár hátulról benne lennék.Ez már 50 %.
[quote=07jedi]Izgató!Hátulról nyalni elölről szoptatni a PROFIT!!![/quote]
Annyiból elmegy profinak hogy elég komoly gyakorlata van ebben! :) Amúgy imádja ha jól kinyalom a seggét is.
Izgató!Hátulról nyalni elölről szoptatni a PROFIT!!!
Annyiból elmegy profinak hogy elég komoly gyakorlata van ebben! :) Amúgy imádja ha jól kinyalom a seggét is.
[quote=QRO][quote=07jedi]Ebben a szerkóban a bevétel is jobb lehet , ha már PROFIZMUS is szóba jöhet ...[/quote]
Gondolod, hogy lenne aki fizetne hogy megbassza? :) És ha jó kurvásan felöltözik többet lehetne kérni érte? :)[/quote
Pontosan , hidd el lenne rá kereslet ...
Ebben a szerkóban a bevétel is jobb lehet , ha már PROFIZMUS is szóba jöhet ...
Gondolod, hogy lenne aki fizetne hogy megbassza? :) És ha jó kurvásan felöltözik többet lehetne kérni érte? :)[/quote
Pontosan , hidd el lenne rá kereslet ...
[quote=07jedi]Ebben a szerkóban a bevétel is jobb lehet , ha már PROFIZMUS is szóba jöhet ...[/quote]
Gondolod, hogy lenne aki fizetne hogy megbassza? :) És ha jó kurvásan felöltözik többet lehetne kérni érte? :)
Ebben a szerkóban a bevétel is jobb lehet , ha már PROFIZMUS is szóba jöhet ...
Gondolod, hogy lenne aki fizetne hogy megbassza? :) És ha jó kurvásan felöltözik többet lehetne kérni érte? :)
[quote=Keyo2]Szőrösen igazi a pina! Kinyalnám.[/quote]
Ez elég egyéni hogy kinek mi jön be ezen a téren, de én nagyon szélsőségesen a szőrös pinát szeretem. Valahogy az jön be inkább.
Szőrösen igazi a pina! Kinyalnám.
Ez elég egyéni hogy kinek mi jön be ezen a téren, de én nagyon szélsőségesen a szőrös pinát szeretem. Valahogy az jön be inkább.
[quote=Vampir974]Jó képek.Tehetnétek még fel[/quote]
Köszi! Az asszony kissé duci szóval a testét kevésbé szereti kipakolni mindenkinek, de őrült szép pinája van.
Jó képek.Tehetnétek még fel
Köszi! Az asszony kissé duci szóval a testét kevésbé szereti kipakolni mindenkinek, de őrült szép pinája van.
[quote=eewarth]Az igen,jól szétnyílt a muff.[/quote]
Ahogy látod kis pici kisajkai vannak főleg emiatt szépen szét tud neki nyílni, elég látványos sok pózban.
Az igen,jól szétnyílt a muff.
Ahogy látod kis pici kisajkai vannak főleg emiatt szépen szét tud neki nyílni, elég látványos sok pózban.
[quote=QRO]QRO fóruma. Ide várjuk a véleményeket a képeiről.[/quote]nincs is szebb látvány amikor egy kemény fasz hátulról be akar csuszani egy hatalmas kiéhezett punciba. Belém is csuszhatna
QRO fóruma. Ide várjuk a véleményeket a képeiről.
nincs is szebb látvány amikor egy kemény fasz hátulról be akar csuszani egy hatalmas kiéhezett punciba. Belém is csuszhatna
[quote=Antail]Ne vedd zokon, de nekem a pucsítós punci jobban tetszik a farkad mögött! ????[/quote]
Megértelek. :) Valami csak kellett hogy álljon rendesen! :D
Ne vedd zokon, de nekem a pucsítós punci jobban tetszik a farkad mögött! ????
Megértelek. :) Valami csak kellett hogy álljon rendesen! :D