Csak a BDSM iránt érdeklődőknek!!!!
A megállapodás megszületett, így rövidesen elkészül a BDSM videónk is, minden érdeklődő részére!!
Szívesen fogadnánk olyan hozzászólásokat, amikben Leírnátok mit Látnátok benne szívesen!!?! Minden kérést megpróbálunk majd teljesíteni és néhány új ötletet is belevinni!!
Csak a BDSM iránt érdeklődőknek!!!!
A megállapodás megszületett, így rövidesen elkészül a BDSM videónk is, minden érdeklődő részére!!
Szívesen fogadnánk olyan hozzászólásokat, amikben Leírnátok mit Látnátok benne szívesen!!?! Minden kérést megpróbálunk majd teljesíteni és néhány új ötletet is belevinni!!
[quote=feric]Sziasztok!
Köszönöm a barátságotokat! Érdekel mostanában ez a világ mely még ismeretlen a számomra. Izgalmas! A képeitek fantasztikusak,gratulálok![/quote]
[quote=Zazika]Hőlgyekel is játszanál? szivesen kiprobálnám hogy milyen élvezetet tudnál okozni nekem. Pusszi.[/quote]
[quote=barnababa]Köszi! A te szerszámod is szuper!!![/quote]
Jót tett az önbizalmamnak!!
Jót tett az önbizalmamnak!!
[quote=DominaReniMrMazo]DominaReniMrMazo fóruma. Ide várjuk a véleményeket a képeirõl.[/quote]
Illetve Kérdethettek is és a Véleményetekre is kíváncsiak vagyunk!!!
Illetve Kérdethettek is és a Véleményetekre is kíváncsiak vagyunk!!!
[quote=61karcsi]Szerencsés ember vagy, hogy ilyen a párod. IRIGYELLEK!!!!!!!!!![/quote]
Köszi!! :D
Én is örülök, hogy ilyen Feleségem van. Bár az is igaz, hogy nálunk azért nincsen komolyabb szócsata, mert a napi mérgét nem kell magába folytania, hanem kiélheti a bosszúságát rajtam. Ez pedig minden szempontból előnyös!! :) :)
Köszi!! :D
Én is örülök, hogy ilyen Feleségem van. Bár az is igaz, hogy nálunk azért nincsen komolyabb szócsata, mert a napi mérgét nem kell magába folytania, hanem kiélheti a bosszúságát rajtam. Ez pedig minden szempontból előnyös!! :) :)
[quote=joooco]Szivesen kerülnék Reni kezei közé.
Készitsetek bátran jobb képeket.[/quote]
Köszi a Nejem nevében!! :D :D
Sajnos jobb képhez jobb masina kéne. :( :(
Köszi a Nejem nevében!! :D :D
Sajnos jobb képhez jobb masina kéne. :( :(
[quote=Zazika]Hőlgyekel is játszanál? szivesen kiprobálnám hogy milyen élvezetet tudnál okozni nekem. Pusszi.[/quote]
Nem látom semmi akadályát!! :D Ám az Tudod, hogy én Domina vagyok elsősorban?? :O :O
Nem látom semmi akadályát!! :D Ám az Tudod, hogy én Domina vagyok elsősorban?? :O :O