Fórum
Engem a szerepjáték, vagy ha érzem egy pasin, hogy rámvan gerjedve, de arra nagyon
Engem a szerepjáték, vagy ha érzem egy pasin, hogy rámvan gerjedve, de arra nagyon
Nagyon egyre jobban izgat,hogy mással lássam baszni az asszonyt!
Persze aktívan én is beszálnék!
Nagyon egyre jobban izgat,hogy mással lássam baszni az asszonyt!
Persze aktívan én is beszálnék!
Én egy klasszikus férfi alsógatya látványától, pláne úgy ha rajtam is az van, és együtt iszogatunk meg stb. [:Qbiggrin]
Én egy klasszikus férfi alsógatya látványától, pláne úgy ha rajtam is az van, és együtt iszogatunk meg stb. [:Qbiggrin]
A párom bőrének illatától,a női bőr szépségétől,Egy érintéstől,az orális kényeztetéstől,ha valaki segítene kipróbálni a prosztata masszást,stb...
A párom bőrének illatától,a női bőr szépségétől,Egy érintéstől,az orális kényeztetéstől,ha valaki segítene kipróbálni a prosztata masszást,stb...
Engem egyre többet foglalkoztat és természetesen izgat a Nők spriccelős orgazmusa.
A napokban feleségemmel megtettük az első lépéseket a G pontja felé!
Engem most ez izgat fel a legjobban ha szex közben a G pontocskáját birizgálom és � kényessel nyögdécsel ,és a puncijából patakzik a nedv!
Nagyon izgató! :P
Engem egyre többet foglalkoztat és természetesen izgat a Nők spriccelős orgazmusa.
A napokban feleségemmel megtettük az első lépéseket a G pontja felé!
Engem most ez izgat fel a legjobban ha szex közben a G pontocskáját birizgálom és � kényessel nyögdécsel ,és a puncijából patakzik a nedv!
Nagyon izgató! :P
Szép mellekre és a csupasz puncira.JA! És legyen kicsit husis a nő
Szép mellekre és a csupasz puncira.JA! És legyen kicsit husis a nő
törölt felhasználó
na hali mindenkinekk egy jo oldalt ajánlok nektek amintüzes csajok vannak.
hmm ..tuti formás popoval nedvesebbnél nedvessebb csajok akik csak társaságra vágynakk.itt a cime..:***.com
na hali mindenkinekk egy jo oldalt ajánlok nektek amintüzes csajok vannak.
hmm ..tuti formás popoval nedvesebbnél nedvessebb csajok akik csak társaságra vágynakk.itt a cime..:***.com
engem a női fehérnemü izgat fel
engem a női fehérnemü izgat fel
Én a hatalmas mellbimbokra gerjedek
Én a hatalmas mellbimbokra gerjedek
Engem a bizarr szex indít be, ha a heréimen fémcsipeszek, súlyok lógnak, vagy a fitymámba dugok különböző dolgokat, mert elég tág
Engem a bizarr szex indít be, ha a heréimen fémcsipeszek, súlyok lógnak, vagy a fitymámba dugok különböző dolgokat, mert elég tág
pedro, szívesen felizgatnálak (vagyis szívesen kényeztetném asszonyt)
pedro, szívesen felizgatnálak (vagyis szívesen kényeztetném asszonyt)
Legjobban attól izgulok fel ha látom hogy a feleségem tőlem két méterre fekszik a franciaágyon, és a punciját keféli egy idegen férfi fasza, miközben ő sorozatban élvez.
Legjobban attól izgulok fel ha látom hogy a feleségem tőlem két méterre fekszik a franciaágyon, és a punciját keféli egy idegen férfi fasza, miközben ő sorozatban élvez.
Engem ujabban az erotikus tortenetek :)
Engem ujabban az erotikus tortenetek :)
Én(egy pasi) a szép hosszú franciás körmöktõl tudok eléggé rendesen felizgulni. Már a puszta látvány is beindítja a fantáziám.
Van még így valaki?
Még kit mi indít be?
Én(egy pasi) a szép hosszú franciás körmöktõl tudok eléggé rendesen felizgulni. Már a puszta látvány is beindítja a fantáziám.
Van még így valaki?
Még kit mi indít be?