[quote=frissházas]Te aztán tudsz kedvet csinálni a puncihoz!
A lakóhelyemtől messze dolgozok, de holnap haza megyek és rettenetesen megdugom az asszonyt![/quote]
Aranyos vagy, csak így tovább!
Mit érezhet az a férfi, aki nap mint nap láthatja ezt a csodát?
Ha én lennék a helyében, lehet, hogy belerokkannék az igyekezetben, mindennap a magamévá akarnának tenni!
Mit érezhet az a férfi, aki nap mint nap láthatja ezt a csodát?
Ha én lennék a helyében, lehet, hogy belerokkannék az igyekezetben, mindennap a magamévá akarnának tenni!
Tisztelt "Végzet1971"
Te írtad ezt a hozzászólást? Vagy talán a nejed, aki még mindig keresi az elgurult gyógyszerét?
Ezt írtad:
Tárgy:?
Dátum:2018-02-02 14:10:37
Feladó:Vegzet1971
Címzett:Andrea65
Szia. Szèp napot. Ne haragudjn a beszólásokért! Nem én írtam! Pisti vagyok,korodbeli pasi! Kommentelten a fotóidat,és a párom gyógyszere elgurult,mert meg mertem dicsérnik a gyönyörú rojtos puncidat!!!! Csak barátilag! Nagyon szexi vagy,és szép a pncid!! Szexi milf vagy!!!! Ne haragudj!!!!
Nem haragszom!
A zavaró az, hogy nem tudom ezek után ki írogat a nevedben?
Tulajdonképpen mindegy!
Tisztelt "Végzet1971"
Te írtad ezt a hozzászólást? Vagy talán a nejed, aki még mindig keresi az elgurult gyógyszerét?
Ezt írtad:
Tárgy:?
Dátum:2018-02-02 14:10:37
Feladó:Vegzet1971
Címzett:Andrea65
Szia. Szèp napot. Ne haragudjn a beszólásokért! Nem én írtam! Pisti vagyok,korodbeli pasi! Kommentelten a fotóidat,és a párom gyógyszere elgurult,mert meg mertem dicsérnik a gyönyörú rojtos puncidat!!!! Csak barátilag! Nagyon szexi vagy,és szép a pncid!! Szexi milf vagy!!!! Ne haragudj!!!!
Nem haragszom!
A zavaró az, hogy nem tudom ezek után ki írogat a nevedben?
Tulajdonképpen mindegy!
[quote=Andrea65][quote=frissházas]Szívesen szétnyalintgatnám az össze tapadt szeméremajkacskáidat![/quote]
Egy frissházastól ez igen jó ötlet! Nem lenne rossz![/quote]Sziasztok! Tudod mièrt házasodtál???...egy szègyen hogy ezt írod,vállj el ès vedd el Andikát aki már 10 ève itt virítja a pináját:)))
Sziasztok! Tudod mièrt házasodtál???...egy szègyen hogy ezt írod,vállj el ès vedd el Andikát aki már 10 ève itt virítja a pináját:)))
Szia Andrea! Még mindig gyönyörű és izgató vagy,akárhányszor rá nézek a puncis fotóidra,mindig elkezd csöpögni a farkamból az élvezet tőled.;) Húú nagyon kinyalnálak ott és a rózsád a kéjes nedvességtől fénylene.:P Majd beléd mártanám a farkam,hogy a punikád éhségét megoldjam.Örömmel beporoználak,csábító vagy.:D csók
Szia Andrea! Még mindig gyönyörű és izgató vagy,akárhányszor rá nézek a puncis fotóidra,mindig elkezd csöpögni a farkamból az élvezet tőled.;) Húú nagyon kinyalnálak ott és a rózsád a kéjes nedvességtől fénylene.:P Majd beléd mártanám a farkam,hogy a punikád éhségét megoldjam.Örömmel beporoználak,csábító vagy.:D csók
[quote=gyuro65]Meg vagyok nyugodva! Az ünnepi alkalomra sikerült egy igazi különleges fotót feltenned! Kínálja magát, hogy az ajkaim közé szippantsam a teljes punciszirmot! Örömmel megtenném![/quote]
Örrülök, hogy tetszik, hogy ennyíre tetszik! Ami a cuppantást illeti, arra kicsit várni kell!
Meg vagyok nyugodva! Az ünnepi alkalomra sikerült egy igazi különleges fotót feltenned! Kínálja magát, hogy az ajkaim közé szippantsam a teljes punciszirmot! Örömmel megtenném!
Örrülök, hogy tetszik, hogy ennyíre tetszik! Ami a cuppantást illeti, arra kicsit várni kell!
[quote=robigo]Nem halhatok meg úgy, hogy legalább egyszer ne láthassam élőben...[/quote]
Óh kedves Robigó, a remény hal meg utóljára! Meg ne halj, mert amíg élsz bármi megtörténhet!
Nem halhatok meg úgy, hogy legalább egyszer ne láthassam élőben...
Óh kedves Robigó, a remény hal meg utóljára! Meg ne halj, mert amíg élsz bármi megtörténhet!
Meg vagyok nyugodva! Az ünnepi alkalomra sikerült egy igazi különleges fotót feltenned! Kínálja magát, hogy az ajkaim közé szippantsam a teljes punciszirmot! Örömmel megtenném!