[quote=Isti72]Igazán gyönyörű, nyaldosni, szívogatni, dédelgetni való puncid van! Kedvelem az ilyen húsos, látványosan szép puncikákat, mint amilyen a tiéd![/quote]
Örülök, hogy ilyen hatást váltok ki belőled!
Szia Andrea! Ohh látom már napoztatod a punidat,hmm mit nem adnék ha ott lehetnék melletted,beporoználak mint a méh.:) Ám elötte a szép rózsádat jól kinyalnám,hogy beizgulj,élvezettel nedvesen csillogva a napfényben fogadj be.:p csók.
Szia Andrea! Ohh látom már napoztatod a punidat,hmm mit nem adnék ha ott lehetnék melletted,beporoználak mint a méh.:) Ám elötte a szép rózsádat jól kinyalnám,hogy beizgulj,élvezettel nedvesen csillogva a napfényben fogadj be.:p csók.
[quote=Vegzet1971][quote=Vegzet1971][quote=gyuro65][quote=Andrea65]Kedves Gyuro! Utolsó mondatodra válaszolva, dehogynem! Csakhogy ez nálam nem feltételes módban értendő, hanem van szerencsém a valóságban is átélni, élvezni a szeretkezés adta gyönyöröket!
Én is megnéztem az oldalad, valóban stramm fickó vagy, szép farokkal és minden jó testi adottsággal, ami egy gyönyörre éhes nőnek szüksége van! Én nem éhezem, én egy férfi által jól tartott cica vagyok![/quote]
Kedves Andika! Szóval te nem csak vágyakozók a gyönyör után, de meg is kapod! Többek között ez a magyarázata, hogy immár 9 éve az érdeklődés homlokterében vagy! A NŐIESSÉGED! Való igaz, ma is jó formában vagy! Irigylem a pasit, aki élvezheti kívánatos tested nyújtotta gyönyöröket! Kívánom, hogy továbbra is legyél jóllakott doromboló cica! Ha valamikor megéheznél, keressél! Én imádom az éhes kiscicákat jótartani![/quote]Teleregèny az Izaura
[quote=Vegzet1971][quote=gyuro65][quote=Andrea65]Kedves Gyuro! Utolsó mondatodra válaszolva, dehogynem! Csakhogy ez nálam nem feltételes módban értendő, hanem van szerencsém a valóságban is átélni, élvezni a szeretkezés adta gyönyöröket!
Én is megnéztem az oldalad, valóban stramm fickó vagy, szép farokkal és minden jó testi adottsággal, ami egy gyönyörre éhes nőnek szüksége van! Én nem éhezem, én egy férfi által jól tartott cica vagyok![/quote]
Kedves Andika! Szóval te nem csak vágyakozók a gyönyör után, de meg is kapod! Többek között ez a magyarázata, hogy immár 9 éve az érdeklődés homlokterében vagy! A NŐIESSÉGED! Való igaz, ma is jó formában vagy! Irigylem a pasit, aki élvezheti kívánatos tested nyújtotta gyönyöröket! Kívánom, hogy továbbra is legyél jóllakott doromboló cica! Ha valamikor megéheznél, keressél! Én imádom az éhes kiscicákat jótartani![/quote]Teleregèny az Izaura novellához nem
Kedves Gyuro! Utolsó mondatodra válaszolva, dehogynem! Csakhogy ez nálam nem feltételes módban értendő, hanem van szerencsém a valóságban is átélni, élvezni a szeretkezés adta gyönyöröket!
Én is megnéztem az oldalad, valóban stramm fickó vagy, szép farokkal és minden jó testi adottsággal, ami egy gyönyörre éhes nőnek szüksége van! Én nem éhezem, én egy férfi által jól tartott cica vagyok!
Kedves Andika! Szóval te nem csak vágyakozók a gyönyör után, de meg is kapod! Többek között ez a magyarázata, hogy immár 9 éve az érdeklődés homlokterében vagy! A NŐIESSÉGED! Való igaz, ma is jó formában vagy! Irigylem a pasit, aki élvezheti kívánatos tested nyújtotta gyönyöröket! Kívánom, hogy továbbra is legyél jóllakott doromboló cica! Ha valamikor megéheznél, keressél! Én imádom az éhes kiscicákat jótartani!
[quote=gyuro65][quote=Andrea65]Kedves Gyuro! Utolsó mondatodra válaszolva, dehogynem! Csakhogy ez nálam nem feltételes módban értendő, hanem van szerencsém a valóságban is átélni, élvezni a szeretkezés adta gyönyöröket!
Kedves Andika! Szóval te nem csak vágyakozók a gyönyör után, de meg is kapod! Többek között ez a magyarázata, hogy immár 9 éve az érdeklődés homlokterében vagy! A NŐIESSÉGED! Való igaz, ma is jó formában vagy! Irigylem a pasit, aki élvezheti kívánatos tested nyújtotta gyönyöröket! Kívánom, hogy továbbra is legyél jóllakott doromboló cica! Ha valamikor megéheznél, keressél! Én imádom az éhes kiscicákat jótartani![/quote]Teleregèny az Izaura novellához nem kell,túl règ ót
Kedves Gyuro! Utolsó mondatodra válaszolva, dehogynem! Csakhogy ez nálam nem feltételes módban értendő, hanem van szerencsém a valóságban is átélni, élvezni a szeretkezés adta gyönyöröket!
Én is megnéztem az oldalad, valóban stramm fickó vagy, szép farokkal és minden jó testi adottsággal, ami egy gyönyörre éhes nőnek szüksége van! Én nem éhezem, én egy férfi által jól tartott cica vagyok!
Kedves Andika! Szóval te nem csak vágyakozók a gyönyör után, de meg is kapod! Többek között ez a magyarázata, hogy immár 9 éve az érdeklődés homlokterében vagy! A NŐIESSÉGED! Való igaz, ma is jó formában vagy! Irigylem a pasit, aki élvezheti kívánatos tested nyújtotta gyönyöröket! Kívánom, hogy továbbra is legyél jóllakott doromboló cica! Ha valamikor megéheznél, keressél! Én imádom az éhes kiscicákat jótartani!
Teleregèny az Izaura novellához nem kell,túl règ ót
[quote=Andrea65]Kedves Gyuro! Utolsó mondatodra válaszolva, dehogynem! Csakhogy ez nálam nem feltételes módban értendő, hanem van szerencsém a valóságban is átélni, élvezni a szeretkezés adta gyönyöröket!
Sokszor megcsodáltam már tested minden apró részletét, amelyeket a fotóid által láttatni engedtél! Egyszerűen elbűvöl a látnivaló. Ritkaság, hogy egy ugyanazon nő rendelkezzen ennyi kitűnőséggel!
Szép cicik, formás csípő, telt combok, köztük a formás, duzzadt érett gyümölcs, nőiesség netovábbjával, a kitolakodó kisajkakkal!
Sokszor álmodtam már rólad!
Szeretnélek megkapni! Csókolni, kinyalni, megdugni! mindegyik kéjlyukadat, hallani, amint zihálva, aprókat sikongatva élvezel!
Nagyon akarom!
Te nem szeretnél részese lenni egy ilyen lobogó szeretkezésnek?
Sokszor megcsodáltam már tested minden apró részletét, amelyeket a fotóid által láttatni engedtél! Egyszerűen elbűvöl a látnivaló. Ritkaság, hogy egy ugyanazon nő rendelkezzen ennyi kitűnőséggel!
Szép cicik, formás csípő, telt combok, köztük a formás, duzzadt érett gyümölcs, nőiesség netovábbjával, a kitolakodó kisajkakkal!
Sokszor álmodtam már rólad!
Szeretnélek megkapni! Csókolni, kinyalni, megdugni! mindegyik kéjlyukadat, hallani, amint zihálva, aprókat sikongatva élvezel!
Nagyon akarom!
Te nem szeretnél részese lenni egy ilyen lobogó szeretkezésnek?
[quote=gyuro65]Andika kedves! Nagy élvezettel öntözném meg a puncikádat Húsvét alkalmából a saját nedveimmel! Lenne kedved hozzá?[/quote]
Köszi az ötletet, a szerelmem azt mondta, azért ne mozdulnak, maradjak, ahogy vagyok, majd ő megöntöz! MEGTETTE!
Mégegyszer köszönöm! Jól esett a spermafűrdő!
Andika kedves! Nagy élvezettel öntözném meg a puncikádat Húsvét alkalmából a saját nedveimmel! Lenne kedved hozzá?
Köszi az ötletet, a szerelmem azt mondta, azért ne mozdulnak, maradjak, ahogy vagyok, majd ő megöntöz! MEGTETTE!
Mégegyszer köszönöm! Jól esett a spermafűrdő!
[quote=Andrea65][quote=fantazia1]Még mindig csodás a puncid Andi[/quote]
Köszönöm! Meglátszik rajta, hogy jól karban van tartva![/quote]
meg hogy jól van nyelvelve :)
Még mindig csodás a puncid Andi
Köszönöm! Meglátszik rajta, hogy jól karban van tartva!
[quote=Vegzet1971][quote=darazs47][quote=Andrea65][quote=Vegzet1971]Persze lehet Rozival verseny,de ezerrel nyomja:))) Nonstop:)))):))))[/quote]
Nem versenyzek senkivel!
De, ki az a Rozi?
És ki vagy te, hogy állandóan rajtam próbálsz fogást venni?
[/quote]
Ez egy jő kèrdès!A szomszèdod aki ismer:)))....
Rozi néven nem is találsz senkit!
De azt, hogy ki a Rozika, lehet tudni: 00 van a neve mögö[/quote][/quote]
Különben sem èrtem mièrt nem lehet eltèrő velemènyem...ízlèsek ès pofonok!De ettől mèg írhatok:)Szólásszabadság van:))))
Persze lehet Rozival verseny,de ezerrel nyomja:))) Nonstop:)))):))))
Nem versenyzek senkivel!
De, ki az a Rozi?
És ki vagy te, hogy állandóan rajtam próbálsz fogást venni?
Ez egy jő kèrdès!A szomszèdod aki ismer:)))....
Rozi néven nem is találsz senkit!
De azt, hogy ki a Rozika, lehet tudni: 00 van a neve mögö
Különben sem èrtem mièrt nem lehet eltèrő velemènyem...ízlèsek ès pofonok!De ettől mèg írhatok:)Szólásszabadság van:))))