Fórum

Fórum >> Tagok fóruma >> Andrea65 fóruma
| Oldal: 1 2 3 ... 15 16 17 ... 60 61 62 | Hozzászólás | Feliratkozás | Keresés
Hozzászólás csak tagoknak! Lépj be, vagy regisztrálj!
| 2018-04-30 14:27:25 | Válasz | Jelentés | #1399
[quote=Isti72]Igazán gyönyörű, nyaldosni, szívogatni, dédelgetni való puncid van! Kedvelem az ilyen húsos, látványosan szép puncikákat, mint amilyen a tiéd![/quote] Örülök, hogy ilyen hatást váltok ki belőled!
Írta Isti72:Igazán gyönyörű, nyaldosni, szívogatni, dédelgetni való puncid van! Kedvelem az ilyen húsos, látványosan szép puncikákat, mint amilyen a tiéd!

Örülök, hogy ilyen hatást váltok ki belőled!
| 2018-04-30 14:07:57 | Válasz | Jelentés | #1398
Szuper punciról szuper fotó! Igazi különlegesség vagy!
Szuper punciról szuper fotó! Igazi különlegesség vagy!
| 2018-04-30 10:00:26 | Válasz | Jelentés | #1397
Igazán gyönyörű, nyaldosni, szívogatni, dédelgetni való puncid van! Kedvelem az ilyen húsos, látványosan szép puncikákat, mint amilyen a tiéd!
Igazán gyönyörű, nyaldosni, szívogatni, dédelgetni való puncid van! Kedvelem az ilyen húsos, látványosan szép puncikákat, mint amilyen a tiéd!
| 2018-04-27 17:32:23 | Válasz | Jelentés | #1396
Nagyon kedvesek vagytok! Köszönöm!
Nagyon kedvesek vagytok! Köszönöm!
| 2018-04-23 15:14:01 | Válasz | Jelentés | #1395
törölt felhasználó
Gyönyörű a puncid èdes hölgy
Gyönyörű a puncid èdes hölgy
| 2018-04-22 09:58:57 | Válasz | Jelentés | #1394
Nagyon szexi vagy, istennői minden testrészed! Szívesen megismerkednék veled! Nagyon kedemre való vagy sok gyönyört tudnák Neked okozni!
Nagyon szexi vagy, istennői minden testrészed! Szívesen megismerkednék veled! Nagyon kedemre való vagy sok gyönyört tudnák Neked okozni!
| 2018-04-21 09:35:47 | Válasz | Jelentés | #1393
Szia Andrea! Ohh látom már napoztatod a punidat,hmm mit nem adnék ha ott lehetnék melletted,beporoználak mint a méh.:) Ám elötte a szép rózsádat jól kinyalnám,hogy beizgulj,élvezettel nedvesen csillogva a napfényben fogadj be.:p csók.
Szia Andrea! Ohh látom már napoztatod a punidat,hmm mit nem adnék ha ott lehetnék melletted,beporoználak mint a méh.:) Ám elötte a szép rózsádat jól kinyalnám,hogy beizgulj,élvezettel nedvesen csillogva a napfényben fogadj be.:p csók.
| 2018-04-21 06:39:08 | Válasz | Jelentés | #1392
[quote=Maria]Elfog az irigység a képeid láttán![/quote] Kedves Mária ! Ne irigykedj, nagyon szép kis nő vagy, büszke lehetsz magadra!
Írta Maria:Elfog az irigység a képeid láttán!

Kedves Mária ! Ne irigykedj, nagyon szép kis nő vagy, büszke lehetsz magadra!
| 2018-04-20 21:26:54 | Válasz | Jelentés | #1391
Elfog az irigység a képeid láttán!
Elfog az irigység a képeid láttán!
| 2018-04-20 21:15:55 | Válasz | Jelentés | #1390
Ebbe a farokba én is örömmel beleűlnék!
Ebbe a farokba én is örömmel beleűlnék!
| 2018-04-14 13:39:16 | Válasz | Jelentés | #1389
Nagyon pofás puncid van!
Nagyon pofás puncid van!
| 2018-04-14 10:58:29 | Válasz | Jelentés | #1388
Mit nem adnék érte, ha combjaidat a szemem előtt tárnád szét, hogy rejtett pinavirágod előttem nyíljon ki!
Mit nem adnék érte, ha combjaidat a szemem előtt tárnád szét, hogy rejtett pinavirágod előttem nyíljon ki!
| 2018-04-13 07:53:46 | Válasz | Jelentés | #1387
Imádnálak nagyon, ha jól kinyalhatnálak! A te cuncid nagyon nyalásra való!
Imádnálak nagyon, ha jól kinyalhatnálak! A te cuncid nagyon nyalásra való!
| 2018-04-13 04:04:08 | Válasz | Jelentés | #1386
Gyönyörű, amit látok! Érezni is akarom! Megfogni, megcsókolni,, végigsimítani, a közepébe belecsókólni!
Gyönyörű, amit látok! Érezni is akarom! Megfogni, megcsókolni,, végigsimítani, a közepébe belecsókólni!
| 2018-04-12 15:21:21 | Válasz | Jelentés | #1385
Szép a kelyhed, mint egy nyíló rózsa!
Szép a kelyhed, mint egy nyíló rózsa!
| 2018-04-11 07:36:51 | Válasz | Jelentés | #1384
Jó vagy minden pozitúrában! nagyon bejössz nekem! Jól megdolgoznám a kéjlukaidat! Kívül belül!
Jó vagy minden pozitúrában! nagyon bejössz nekem! Jól megdolgoznám a kéjlukaidat! Kívül belül!
| 2018-04-08 19:42:37 | Válasz | Jelentés | #1383
törölt felhasználó
[quote=Vegzet1971][quote=Vegzet1971][quote=gyuro65][quote=Andrea65]Kedves Gyuro! Utolsó mondatodra válaszolva, dehogynem! Csakhogy ez nálam nem feltételes módban értendő, hanem van szerencsém a valóságban is átélni, élvezni a szeretkezés adta gyönyöröket! Én is megnéztem az oldalad, valóban stramm fickó vagy, szép farokkal és minden jó testi adottsággal, ami egy gyönyörre éhes nőnek szüksége van! Én nem éhezem, én egy férfi által jól tartott cica vagyok![/quote] Kedves Andika! Szóval te nem csak vágyakozók a gyönyör után, de meg is kapod! Többek között ez a magyarázata, hogy immár 9 éve az érdeklődés homlokterében vagy! A NŐIESSÉGED! Való igaz, ma is jó formában vagy! Irigylem a pasit, aki élvezheti kívánatos tested nyújtotta gyönyöröket! Kívánom, hogy továbbra is legyél jóllakott doromboló cica! Ha valamikor megéheznél, keressél! Én imádom az éhes kiscicákat jótartani![/quote]Teleregèny az Izaura
Írta Vegzet1971:
Írta Vegzet1971:
Írta gyuro65:
Írta Andrea65:Kedves Gyuro! Utolsó mondatodra válaszolva, dehogynem! Csakhogy ez nálam nem feltételes módban értendő, hanem van szerencsém a valóságban is átélni, élvezni a szeretkezés adta gyönyöröket!
Én is megnéztem az oldalad, valóban stramm fickó vagy, szép farokkal és minden jó testi adottsággal, ami egy gyönyörre éhes nőnek szüksége van! Én nem éhezem, én egy férfi által jól tartott cica vagyok!

Kedves Andika! Szóval te nem csak vágyakozók a gyönyör után, de meg is kapod! Többek között ez a magyarázata, hogy immár 9 éve az érdeklődés homlokterében vagy! A NŐIESSÉGED! Való igaz, ma is jó formában vagy! Irigylem a pasit, aki élvezheti kívánatos tested nyújtotta gyönyöröket! Kívánom, hogy továbbra is legyél jóllakott doromboló cica! Ha valamikor megéheznél, keressél! Én imádom az éhes kiscicákat jótartani!
Teleregèny az Izaura
| 2018-04-08 19:38:30 | Válasz | Jelentés | #1382
törölt felhasználó
[quote=Vegzet1971][quote=gyuro65][quote=Andrea65]Kedves Gyuro! Utolsó mondatodra válaszolva, dehogynem! Csakhogy ez nálam nem feltételes módban értendő, hanem van szerencsém a valóságban is átélni, élvezni a szeretkezés adta gyönyöröket! Én is megnéztem az oldalad, valóban stramm fickó vagy, szép farokkal és minden jó testi adottsággal, ami egy gyönyörre éhes nőnek szüksége van! Én nem éhezem, én egy férfi által jól tartott cica vagyok![/quote] Kedves Andika! Szóval te nem csak vágyakozók a gyönyör után, de meg is kapod! Többek között ez a magyarázata, hogy immár 9 éve az érdeklődés homlokterében vagy! A NŐIESSÉGED! Való igaz, ma is jó formában vagy! Irigylem a pasit, aki élvezheti kívánatos tested nyújtotta gyönyöröket! Kívánom, hogy továbbra is legyél jóllakott doromboló cica! Ha valamikor megéheznél, keressél! Én imádom az éhes kiscicákat jótartani![/quote]Teleregèny az Izaura novellához nem
Írta Vegzet1971:
Írta gyuro65:
Írta Andrea65:Kedves Gyuro! Utolsó mondatodra válaszolva, dehogynem! Csakhogy ez nálam nem feltételes módban értendő, hanem van szerencsém a valóságban is átélni, élvezni a szeretkezés adta gyönyöröket!
Én is megnéztem az oldalad, valóban stramm fickó vagy, szép farokkal és minden jó testi adottsággal, ami egy gyönyörre éhes nőnek szüksége van! Én nem éhezem, én egy férfi által jól tartott cica vagyok!

Kedves Andika! Szóval te nem csak vágyakozók a gyönyör után, de meg is kapod! Többek között ez a magyarázata, hogy immár 9 éve az érdeklődés homlokterében vagy! A NŐIESSÉGED! Való igaz, ma is jó formában vagy! Irigylem a pasit, aki élvezheti kívánatos tested nyújtotta gyönyöröket! Kívánom, hogy továbbra is legyél jóllakott doromboló cica! Ha valamikor megéheznél, keressél! Én imádom az éhes kiscicákat jótartani!
Teleregèny az Izaura novellához nem
| 2018-04-08 19:32:53 | Válasz | Jelentés | #1381
törölt felhasználó
[quote=gyuro65][quote=Andrea65]Kedves Gyuro! Utolsó mondatodra válaszolva, dehogynem! Csakhogy ez nálam nem feltételes módban értendő, hanem van szerencsém a valóságban is átélni, élvezni a szeretkezés adta gyönyöröket! Én is megnéztem az oldalad, valóban stramm fickó vagy, szép farokkal és minden jó testi adottsággal, ami egy gyönyörre éhes nőnek szüksége van! Én nem éhezem, én egy férfi által jól tartott cica vagyok![/quote] Kedves Andika! Szóval te nem csak vágyakozók a gyönyör után, de meg is kapod! Többek között ez a magyarázata, hogy immár 9 éve az érdeklődés homlokterében vagy! A NŐIESSÉGED! Való igaz, ma is jó formában vagy! Irigylem a pasit, aki élvezheti kívánatos tested nyújtotta gyönyöröket! Kívánom, hogy továbbra is legyél jóllakott doromboló cica! Ha valamikor megéheznél, keressél! Én imádom az éhes kiscicákat jótartani![/quote]Teleregèny az Izaura novellához nem kell,túl règ ót
Írta gyuro65:

Teleregèny az Izaura novellához nem kell,túl règ ót
| 2018-04-06 07:33:27 | Válasz | Jelentés | #1380
[quote=Andrea65]Kedves Gyuro! Utolsó mondatodra válaszolva, dehogynem! Csakhogy ez nálam nem feltételes módban értendő, hanem van szerencsém a valóságban is átélni, élvezni a szeretkezés adta gyönyöröket! Én is megnéztem az oldalad, valóban stramm fickó vagy, szép farokkal és minden jó testi adottsággal, ami egy gyönyörre éhes nőnek szüksége van! Én nem éhezem, én egy férfi által jól tartott cica vagyok![/quote] Kedves Andika! Szóval te nem csak vágyakozók a gyönyör után, de meg is kapod! Többek között ez a magyarázata, hogy immár 9 éve az érdeklődés homlokterében vagy! A NŐIESSÉGED! Való igaz, ma is jó formában vagy! Irigylem a pasit, aki élvezheti kívánatos tested nyújtotta gyönyöröket! Kívánom, hogy továbbra is legyél jóllakott doromboló cica! Ha valamikor megéheznél, keressél! Én imádom az éhes kiscicákat jótartani!

| 2018-04-05 19:58:48 | Válasz | Jelentés | #1379
Kedves Gyuro! Utolsó mondatodra válaszolva, dehogynem! Csakhogy ez nálam nem feltételes módban értendő, hanem van szerencsém a valóságban is átélni, élvezni a szeretkezés adta gyönyöröket! Én is megnéztem az oldalad, valóban stramm fickó vagy, szép farokkal és minden jó testi adottsággal, ami egy gyönyörre éhes nőnek szüksége van! Én nem éhezem, én egy férfi által jól tartott cica vagyok!
Kedves Gyuro! Utolsó mondatodra válaszolva, dehogynem! Csakhogy ez nálam nem feltételes módban értendő, hanem van szerencsém a valóságban is átélni, élvezni a szeretkezés adta gyönyöröket!
| 2018-04-03 11:14:32 | Válasz | Jelentés | #1378
Sokszor megcsodáltam már tested minden apró részletét, amelyeket a fotóid által láttatni engedtél! Egyszerűen elbűvöl a látnivaló. Ritkaság, hogy egy ugyanazon nő rendelkezzen ennyi kitűnőséggel! Szép cicik, formás csípő, telt combok, köztük a formás, duzzadt érett gyümölcs, nőiesség netovábbjával, a kitolakodó kisajkakkal! Sokszor álmodtam már rólad! Szeretnélek megkapni! Csókolni, kinyalni, megdugni! mindegyik kéjlyukadat, hallani, amint zihálva, aprókat sikongatva élvezel! Nagyon akarom! Te nem szeretnél részese lenni egy ilyen lobogó szeretkezésnek?
Sokszor megcsodáltam már tested minden apró részletét, amelyeket a fotóid által láttatni engedtél! Egyszerűen elbűvöl a látnivaló. Ritkaság, hogy egy ugyanazon nő rendelkezzen ennyi kitűnőséggel!
Szép cicik, formás csípő, telt combok, köztük a formás, duzzadt érett gyümölcs, nőiesség netovábbjával, a kitolakodó kisajkakkal!
Sokszor álmodtam már rólad!
Szeretnélek megkapni! Csókolni, kinyalni, megdugni! mindegyik kéjlyukadat, hallani, amint zihálva, aprókat sikongatva élvezel!
Nagyon akarom!
Te nem szeretnél részese lenni egy ilyen lobogó szeretkezésnek?
| 2018-04-03 05:40:18 | Válasz | Jelentés | #1377
csodás a cicik Andi
csodás a cicik Andi
| 2018-04-01 20:39:06 | Válasz | Jelentés | #1376
Puszik a puncidra!
Puszik a puncidra!
| 2018-03-31 16:06:18 | Válasz | Jelentés | #1375
[quote=gyuro65]Andika kedves! Nagy élvezettel öntözném meg a puncikádat Húsvét alkalmából a saját nedveimmel! Lenne kedved hozzá?[/quote] Köszi az ötletet, a szerelmem azt mondta, azért ne mozdulnak, maradjak, ahogy vagyok, majd ő megöntöz! MEGTETTE! Mégegyszer köszönöm! Jól esett a spermafűrdő!
Írta gyuro65:Andika kedves! Nagy élvezettel öntözném meg a puncikádat Húsvét alkalmából a saját nedveimmel! Lenne kedved hozzá?

Köszi az ötletet, a szerelmem azt mondta, azért ne mozdulnak, maradjak, ahogy vagyok, majd ő megöntöz! MEGTETTE!
Mégegyszer köszönöm! Jól esett a spermafűrdő!
| 2018-03-31 12:08:33 | Válasz | Jelentés | #1374
Andika kedves! Nagy élvezettel öntözném meg a puncikádat Húsvét alkalmából a saját nedveimmel! Lenne kedved hozzá?
Andika kedves! Nagy élvezettel öntözném meg a puncikádat Húsvét alkalmából a saját nedveimmel! Lenne kedved hozzá?
| 2018-03-27 20:38:13 | Válasz | Jelentés | #1373
[quote=Andrea65][quote=fantazia1]Még mindig csodás a puncid Andi[/quote] Köszönöm! Meglátszik rajta, hogy jól karban van tartva![/quote] meg hogy jól van nyelvelve :)
Írta Andrea65:
Írta fantazia1:Még mindig csodás a puncid Andi

Köszönöm! Meglátszik rajta, hogy jól karban van tartva!

meg hogy jól van nyelvelve :)
| 2018-03-25 09:47:48 | Válasz | Jelentés | #1372
[quote=fantazia1]Még mindig csodás a puncid Andi[/quote] Köszönöm! Meglátszik rajta, hogy jól karban van tartva!
Írta fantazia1:Még mindig csodás a puncid Andi

Köszönöm! Meglátszik rajta, hogy jól karban van tartva!
| 2018-03-24 22:27:01 | Válasz | Jelentés | #1371
Még mindig csodás a puncid Andi
Még mindig csodás a puncid Andi
| 2018-03-18 11:05:50 | Válasz | Jelentés | #1370
törölt felhasználó
[quote=Vegzet1971][quote=darazs47][quote=Andrea65][quote=Vegzet1971]Persze lehet Rozival verseny,de ezerrel nyomja:))) Nonstop:)))):))))[/quote] Nem versenyzek senkivel! De, ki az a Rozi? És ki vagy te, hogy állandóan rajtam próbálsz fogást venni? [/quote] Ez egy jő kèrdès!A szomszèdod aki ismer:))).... Rozi néven nem is találsz senkit! De azt, hogy ki a Rozika, lehet tudni: 00 van a neve mögö[/quote][/quote] Különben sem èrtem mièrt nem lehet eltèrő velemènyem...ízlèsek ès pofonok!De ettől mèg írhatok:)Szólásszabadság van:))))
Írta Vegzet1971:
Írta darazs47:
Írta Andrea65:
Írta Vegzet1971:Persze lehet Rozival verseny,de ezerrel nyomja:))) Nonstop:)))):))))

Nem versenyzek senkivel!
De, ki az a Rozi?
És ki vagy te, hogy állandóan rajtam próbálsz fogást venni?

Ez egy jő kèrdès!A szomszèdod aki ismer:)))....

Rozi néven nem is találsz senkit!
De azt, hogy ki a Rozika, lehet tudni: 00 van a neve mögö

Különben sem èrtem mièrt nem lehet eltèrő velemènyem...ízlèsek ès pofonok!De ettől mèg írhatok:)Szólásszabadság van:))))
1 2 3 ... 15 16 17 ... 60 61 62
:)  :lol:  :D  ;)  :redface:  :o
:(  :cry:  :roll:  :x  :twisted:  :evil:
Archívum
2025-06-21 00:25:11
pongi12: 69
2025-06-20 21:43:47
invader: ;)
2025-06-20 20:01:52
pardon: ;)
2025-06-20 11:45:18
misikotayy: Szép délutánt!:)
2025-06-20 09:44:01
Kosoli: :D
2025-06-20 04:58:45
ágica68: :D
2025-06-19 20:44:57
2025-06-19 04:59:00
2025-06-19 04:57:33
ágica68: :o
2025-06-18 11:07:04
DominaReniMrMazo: Csodálatos szép napot Mindenkinek!
2025-06-18 07:50:37
Nyalóka: Hello everybody:D
2025-06-17 15:56:30
2025-06-17 13:08:15
Kccorina: popi
2025-06-17 10:15:33
2025-06-17 06:40:10
Hakylaci: Bp n ...!