[quote=darazs47][quote=Andrea65][quote=Vegzet1971]Persze lehet Rozival verseny,de ezerrel nyomja:))) Nonstop:)))):))))[/quote]
Nem versenyzek senkivel!
De, ki az a Rozi?
És ki vagy te, hogy állandóan rajtam próbálsz fogást venni?
[/quote]
Ez egy jő kèrdès!A szomszèdod aki ismer:)))....
Rozi néven nem is találsz senkit!
De azt, hogy ki a Rozika, lehet tudni: 00 van a neve mögött![/quote]
[quote=frissházas]Ezt a pinát nagy élvezet lehet nyalni!
Örömmel megtenném!
Szabad?[/quote]
Van aki megteszi, és jöl csinálja!
Kár lenne váltani!
Köszi az ajánlatot!
Puszika
Ezt a pinát nagy élvezet lehet nyalni!
Örömmel megtenném!
Szabad?
Van aki megteszi, és jöl csinálja!
Kár lenne váltani!
Köszi az ajánlatot!
Puszika
Kedves Andrea! Nem állnék jót magamért, ha ebben a feszes, testhez simuló nadrágban találkoznánk az utcán, mikor éppen igyekszel bevásárolni, vagy csak sétálnálnál a barátnőddel!
Kedves Andrea! Nem állnék jót magamért, ha ebben a feszes, testhez simuló nadrágban találkoznánk az utcán, mikor éppen igyekszel bevásárolni, vagy csak sétálnálnál a barátnőddel!
[quote=Andrea65][quote=Vegzet1971]Persze lehet Rozival verseny,de ezerrel nyomja:))) Nonstop:)))):))))[/quote]
Nem versenyzek senkivel!
De, ki az a Rozi?
És ki vagy te, hogy állandóan rajtam próbálsz fogást venni?[/quote]
De azt, hogy ki a Rozika, lehet tudni: 00 van a neve mögött!
Persze lehet Rozival verseny,de ezerrel nyomja:))) Nonstop:)))):))))
Nem versenyzek senkivel!
De, ki az a Rozi?
De azt, hogy ki a Rozika, lehet tudni: 00 van a neve mögött!
[quote=Vegzet1971][quote=Andrea65][quote=Vegzet1971][quote=07jedi]De bizonyára jobban örülsz ha egy IGAZI FASZ dugja a puncusodat ...[/quote]
Szia! Kizárt:)Túl règ óta van itt:)))[/quote]
Ha-ha! Savanyú a szőlő?[/quote]
Sziaaaa:)Így újèvre azt kívánom inkább azzal foglalkozz aki veled èl,ès kevesebb legyen az itt töltött idő.[/quote]
Köszönöm a tanácsot, de elé nagy lány vagyok már ahhoz, hogy eldöntsem mi a kedvemre való foglalatosság!
Ha mégsem tudnám, na akkor majd megyek hozzád tanácsért!
Bár azt nem lehet tudni, hogy te milyen figura vagy. Végzet1971 azt jelenti, hogy 1971-ben születtél? Akkor az adatlapodban miért írod, hogy 53 éves vagy? Baj van a matematikával!
De bizonyára jobban örülsz ha egy IGAZI FASZ dugja a puncusodat ...
Szia! Kizárt:)Túl règ óta van itt:)))
Ha-ha! Savanyú a szőlő?
Sziaaaa:)Így újèvre azt kívánom inkább azzal foglalkozz aki veled èl,ès kevesebb legyen az itt töltött idő.
Köszönöm a tanácsot, de elé nagy lány vagyok már ahhoz, hogy eldöntsem mi a kedvemre való foglalatosság!
Ha mégsem tudnám, na akkor majd megyek hozzád tanácsért!
Bár azt nem lehet tudni, hogy te milyen figura vagy. Végzet1971 azt jelenti, hogy 1971-ben születtél? Akkor az adatlapodban miért írod, hogy 53 éves vagy? Baj van a matematikával!
[quote=Vegzet1971]Persze lehet Rozival verseny,de ezerrel nyomja:))) Nonstop:)))):))))[/quote]
Nem versenyzek senkivel!
De, ki az a Rozi?
Persze lehet Rozival verseny,de ezerrel nyomja:))) Nonstop:)))):))))
Nem versenyzek senkivel!
De, ki az a Rozi?
[quote=Andrea65][quote=Vegzet1971][quote=07jedi]De bizonyára jobban örülsz ha egy IGAZI FASZ dugja a puncusodat ...[/quote]
Szia! Kizárt:)Túl règ óta van itt:)))[/quote]
Ha-ha! Savanyú a szőlő?[/quote]
Sziaaaa:)Így újèvre azt kívánom inkább azzal foglalkozz aki veled èl,ès kevesebb legyen az itt töltött idő.
De bizonyára jobban örülsz ha egy IGAZI FASZ dugja a puncusodat ...
Szia! Kizárt:)Túl règ óta van itt:)))
Ha-ha! Savanyú a szőlő?
[quote=gyusza]Nagyon is különleges adottságu a puncid, úgy látom ki is élvezitek a lehetőségeket! Mond Andrea szereted, ha hosszan kényeztetik, játszadoznak a nyelvecskéiddel?[/quote]
Igen, nagyon szeretem a kényeztetést, játszadozást és ráadásul szerencsére meg is kapom.
Nagyon is különleges adottságu a puncid, úgy látom ki is élvezitek a lehetőségeket! Mond Andrea szereted, ha hosszan kényeztetik, játszadoznak a nyelvecskéiddel?
Igen, nagyon szeretem a kényeztetést, játszadozást és ráadásul szerencsére meg is kapom.
Nagyon is különleges adottságu a puncid, úgy látom ki is élvezitek a lehetőségeket! Mond Andrea szereted, ha hosszan kényeztetik, játszadoznak a nyelvecskéiddel?
Tetszik a módi! Farka csak egy van az embernek, de újjal, egyszerre három is bevethető!
Így aztán jut a csiklóra, vaginába, popsilyukba! Lehet zongorázni az idegeket!
Használni fogom!
Tetszik a módi! Farka csak egy van az embernek, de újjal, egyszerre három is bevethető!
Így aztán jut a csiklóra, vaginába, popsilyukba! Lehet zongorázni az idegeket!
Használni fogom!