Fórum
szép és kivánatos puncid és popsid van
szép és kivánatos puncid és popsid van
Szép punci !
Szép punci !
törölt felhasználó
Szia Szép punci
Szia Szép punci
Nagyon jó kis pina, dugnám mindkét lyukadat!
Nagyon jó kis pina, dugnám mindkét lyukadat!
törölt felhasználó
Jól nyeli,itt verem a farkam a képekre,Jó ha Szereti.
Jól nyeli,itt verem a farkam a képekre,Jó ha Szereti.
Nagyon jó képek , pussz!
Nagyon jó képek , pussz!
törölt felhasználó
Áhh itt verem a farkam,úgy seggbe tudnám baszni a nődet aztán jól az arcára verném,videóból meg hosszabbat kérünk :)
Áhh itt verem a farkam,úgy seggbe tudnám baszni a nődet aztán jól az arcára verném,videóból meg hosszabbat kérünk :)
[quote=THQ]Nagyon jók vagytok csak így tovább.[/quote]
Thx
Írta THQ: Nagyon jók vagytok csak így tovább.
Thx
törölt felhasználó
Nagyon jók vagytok csak így tovább.
Nagyon jók vagytok csak így tovább.
Szép puncid van:)
Szép puncid van:)
Szia édesem fejem szétfeszített combjaid közé fúrva nyelvem mélyen a puncidba nyomom, majd a csiklódat kezdem nyalni. Egyre erősebben nyallak, nyelvemet, ajkamat a csiklódhoz szorítva, ujjaimat a puncidba nyomom. Mind keményebb farkamon nyalakodsz, kicsit mélyebbre hajolok, megnedvesítem nyelvemmel a popsidat, majd megujjazom. Ütemesen kefélem ujjaimmal a pinád, a segged, erősen nyalom a csiklód, csípőd mozgása követi kezem, szám ritmusát. Farkam betölti a szád, fojtott nyögéseid és lucskos puncid jelzik, élvezed nagyon.Kihúzom farkam a szádból, megfordulok, rádfekszem és hirtelen mozdulattal tövig nyomom a pinádba a kőkemény faszom.Jó lessz mézescsuprom
Szia édesem fejem szétfeszített combjaid közé fúrva nyelvem mélyen a puncidba nyomom, majd a csiklódat kezdem nyalni. Egyre erősebben nyallak, nyelvemet, ajkamat a csiklódhoz szorítva, ujjaimat a puncidba nyomom. Mind keményebb farkamon nyalakodsz, kicsit mélyebbre hajolok, megnedvesítem nyelvemmel a popsidat, majd megujjazom. Ütemesen kefélem ujjaimmal a pinád, a segged, erősen nyalom a csiklód, csípőd mozgása követi kezem, szám ritmusát. Farkam betölti a szád, fojtott nyögéseid és lucskos puncid jelzik, élvezed nagyon.Kihúzom farkam a szádból, megfordulok, rádfekszem és hirtelen mozdulattal tövig nyomom a pinádba a kőkemény faszom.Jó lessz mézescsuprom
Nagyon jó képek ,finom tüzes punci és dugható gyönyörű popsi!
Ebből sose elég folyt?
Nagyon jó képek ,finom tüzes punci és dugható gyönyörű popsi!
Ebből sose elég folyt?
törölt felhasználó
Csak csatlakozni tudnék tűzeshez,azok az ajkak hivogatóak nyami:P
Csak csatlakozni tudnék tűzeshez,azok az ajkak hivogatóak nyami:P
törölt felhasználó
Alig várom hogy végre jól kinyalhassam és jól megdugjam ezt a pinát és popót!
Alig várom hogy végre jól kinyalhassam és jól megdugjam ezt a pinát és popót!
törölt felhasználó
Oh!De lucskosra kényeztetni való punci!
Oh!De lucskosra kényeztetni való punci!
törölt felhasználó
ohh de jó ez így estére munka után,Nagyon jó képek és aláírások,izzgatott vagyok a folytatásért.
ohh de jó ez így estére munka után,Nagyon jó képek és aláírások,izzgatott vagyok a folytatásért.
[quote=nagyho]Az én popsimat is dughatnád közben a barátnőd punciját a nyelvecskémmel izgatnám N Hó né :)[/quote]
Mikor?
De először csak én megduglak
Írta nagyho: Az én popsimat is dughatnád közben a barátnőd punciját a nyelvecskémmel izgatnám N Hó né :)
Mikor?
De először csak én megduglak
törölt felhasználó
Ezek is szuperek! De minden képen a pina üresen tátong. Beletolnám a faszom és szendvicsben dugnánk az asszonyt ájulásig!
Ezek is szuperek! De minden képen a pina üresen tátong. Beletolnám a faszom és szendvicsben dugnánk az asszonyt ájulásig!
Az én popsimat is dughatnád közben a barátnőd punciját a nyelvecskémmel izgatnám N Hó né :)
Az én popsimat is dughatnád közben a barátnőd punciját a nyelvecskémmel izgatnám N Hó né :)
[quote=DominaReniMrMazo]Nagyon jó képek!! Gratulálunk!! :)[/quote]
Kőszi
Írta DominaReniMrMazo: Nagyon jó képek!! Gratulálunk!! :)
Kőszi
Nagyon jó képek!! Gratulálunk!! :)
Nagyon jó képek!! Gratulálunk!! :)
addig dugnám a finom puncidat amíg nem könyörögnél hogy hagyjam abba mert mar nem bírod aztán teleélvezném az arcod és szárazra szophatnád utána
addig dugnám a finom puncidat amíg nem könyörögnél hogy hagyjam abba mert mar nem bírod aztán teleélvezném az arcod és szárazra szophatnád utána
[quote=submazot]Jó képek...jól megdugnám a seggedet.A pinádba meg 2-en mennénk egyszerre....utána a seggedbe is.[/quote]
Király
Írta submazot: Jó képek...jól megdugnám a seggedet.A pinádba meg 2-en mennénk egyszerre....utána a seggedbe is.
Király
Jó képek...jól megdugnám a seggedet.A pinádba meg 2-en mennénk egyszerre....utána a seggedbe is.
Jó képek...jól megdugnám a seggedet.A pinádba meg 2-en mennénk egyszerre....utána a seggedbe is.
szendvicsbe mikor adod az asszonyt?
szendvicsbe mikor adod az asszonyt?
[quote=Tuzes69]Ezek is szuperek! Nem adom fel! Legalább egyszer jól megdughassalak![/quote]:)
Írta Tuzes69: Ezek is szuperek! Nem adom fel! Legalább egyszer jól megdughassalak! :)
törölt felhasználó
Ezek is szuperek! Nem adom fel! Legalább egyszer jól megdughassalak!
Ezek is szuperek! Nem adom fel! Legalább egyszer jól megdughassalak!
törölt felhasználó
Kifejném én is a gecimet a szádba,de előtte jól megszopatnám a szádat,hogy jó kemény legyen a faszom.
Kifejném én is a gecimet a szádba,de előtte jól megszopatnám a szádat,hogy jó kemény legyen a faszom.
nagyon jok a kepeitek fantasztikusan jol szophat a holgy ahogy nyeli a gecit arrol nem is beszelve szivesen beszallnek hozzatok a parommal egyutt
nagyon jok a kepeitek fantasztikusan jol szophat a holgy ahogy nyeli a gecit arrol nem is beszelve szivesen beszallnek hozzatok a parommal egyutt