[quote=MANMERCI2000][quote=nejkefe]Amikor basszák szopatják a feleségemet :)[/quote]
Szép feleséged van!
Gondolom van rá jelentkezö![/quote]
Sok bizony, imádják :)
[quote=gbo50][quote=Tudeszky]Engem nagyon felizgatna ha egy idegen nő előtt kiverném a farkam :)[/quote]
Nekem mindeggy csak lásson már valaki úgy amikor magammal játszok !
Fiú léttemre előtte pózolnék, simogatnám mindenem és elé pucsítva
bedugnám a seggembe a dildóm ![/quote]
Én megnézném
Engem nagyon felizgatna ha egy idegen nő előtt kiverném a farkam :)
bedugnám a seggembe a dildóm !
[quote=duci32][quote=MANMERCI2000][quote=duci32][quote=MANMERCI2000][quote=duci32]Nekem van hogy izgalmi állapotban a bugyim is teljesen átázik[/quote] Nem csodálkozom hogy az após szagolgatja!!:)[/quote]te nem csináltad?[/quote]De igen régen még az anyóset is![/quote]És melyik izgatott jobban párodé, vagy anyósodé?[/quote] Az anyósé sokat álmodoztam róla!
Nekem van hogy izgalmi állapotban a bugyim is teljesen átázik
[quote=MANMERCI2000][quote=duci32][quote=MANMERCI2000][quote=duci32]Nekem van hogy izgalmi állapotban a bugyim is teljesen átázik[/quote] Nem csodálkozom hogy az após szagolgatja!!:)[/quote]te nem csináltad?[/quote]De igen régen még az anyóset is![/quote]És melyik izgatott jobban párodé, vagy anyósodé?
Nagyon felizgat ha egy szoptatós kismamának csöpögnek a mellei a tejtől, és ha lehet szopni és fejni a tejet,ha bőven spriccel.Na és a plusz ha ő is élvezi, és tele spricceli az arcomat...
Nagyon felizgat ha egy szoptatós kismamának csöpögnek a mellei a tejtől, és ha lehet szopni és fejni a tejet,ha bőven spriccel.Na és a plusz ha ő is élvezi, és tele spricceli az arcomat...
[quote=szaténbugyi]Szatén fotós engem ha egy nő szatén vagy selyem francia bugyit vesz fel az nagyon[/quote]
MINTA PL ITT VAN AKIRŐL A FOTÓT IS CSINÁLOM Ő IS ABBAN VAN KÉPEN ÉS PONT FEKETE SZATÉNSZEX IS
Szatén fotós engem ha egy nő szatén vagy selyem francia bugyit vesz fel az nagyon
MINTA PL ITT VAN AKIRŐL A FOTÓT IS CSINÁLOM Ő IS ABBAN VAN KÉPEN ÉS PONT FEKETE SZATÉNSZEX IS
[quote=Tudeszky]Engem nagyon felizgatna ha egy idegen nő előtt kiverném a farkam :)[/quote]
Engem nagyon felizgatna ha egy idegen nő előtt kiverném a farkam :)
[quote=duci32][quote=MANMERCI2000][quote=duci32]Nekem van hogy izgalmi állapotban a bugyim is teljesen átázik[/quote] Nem csodálkozom hogy az após szagolgatja!!:)[/quote]te nem csináltad?[/quote]De igen régen még az anyóset is!
[quote=MANMERCI2000][quote=duci32]Nekem van hogy izgalmi állapotban a bugyim is teljesen átázik[/quote] Nem csodálkozom hogy az após szagolgatja!!:)[/quote]te nem csináltad?
Ma reggel meg talaltam ismet anyam bugyiat a furdoben de most nagyon nedves volt es gecis meg szagoltam isteni punci illat volt nem birtam tovab es bele nyaltam nagyon finom volt el is elveztem ezt a bugyit el raktam mert még ilyen gecis soha nem volt
Ma reggel meg talaltam ismet anyam bugyiat a furdoben de most nagyon nedves volt es gecis meg szagoltam isteni punci illat volt nem birtam tovab es bele nyaltam nagyon finom volt el is elveztem ezt a bugyit el raktam mert még ilyen gecis soha nem volt
[quote=labimado82]Szeretem az izgató női bokácskákat, lábfejet és ugyan ezt tűsarkúban. Imádom ha a feleségem a lábával játszik a farkammal.[/quote]
én pedig a férfi lábbal vagyok így!!!
Szeretem az izgató női bokácskákat, lábfejet és ugyan ezt tűsarkúban. Imádom ha a feleségem a lábával játszik a farkammal.