Fórum
Engem egyre többet foglalkoztat és természetesen izgat a Nők spriccelős orgazmusa.
A napokban feleségemmel megtettük az első lépéseket a G pontja felé!
Engem most ez izgat fel a legjobban ha szex közben a G pontocskáját birizgálom és � kényessel nyögdécsel ,és a puncijából patakzik a nedv!
Nagyon izgató! :P
Engem egyre többet foglalkoztat és természetesen izgat a Nők spriccelős orgazmusa.
A napokban feleségemmel megtettük az első lépéseket a G pontja felé!
Engem most ez izgat fel a legjobban ha szex közben a G pontocskáját birizgálom és � kényessel nyögdécsel ,és a puncijából patakzik a nedv!
Nagyon izgató! :P
Szép mellekre és a csupasz puncira.JA! És legyen kicsit husis a nő
Szép mellekre és a csupasz puncira.JA! És legyen kicsit husis a nő
törölt felhasználó
na hali mindenkinekk egy jo oldalt ajánlok nektek amintüzes csajok vannak.
hmm ..tuti formás popoval nedvesebbnél nedvessebb csajok akik csak társaságra vágynakk.itt a cime..:***.com
na hali mindenkinekk egy jo oldalt ajánlok nektek amintüzes csajok vannak.
hmm ..tuti formás popoval nedvesebbnél nedvessebb csajok akik csak társaságra vágynakk.itt a cime..:***.com
engem a női fehérnemü izgat fel
engem a női fehérnemü izgat fel
Én a hatalmas mellbimbokra gerjedek
Én a hatalmas mellbimbokra gerjedek
Engem a bizarr szex indít be, ha a heréimen fémcsipeszek, súlyok lógnak, vagy a fitymámba dugok különböző dolgokat, mert elég tág
Engem a bizarr szex indít be, ha a heréimen fémcsipeszek, súlyok lógnak, vagy a fitymámba dugok különböző dolgokat, mert elég tág
pedro, szívesen felizgatnálak (vagyis szívesen kényeztetném asszonyt)
pedro, szívesen felizgatnálak (vagyis szívesen kényeztetném asszonyt)
Legjobban attól izgulok fel ha látom hogy a feleségem tőlem két méterre fekszik a franciaágyon, és a punciját keféli egy idegen férfi fasza, miközben ő sorozatban élvez.
Legjobban attól izgulok fel ha látom hogy a feleségem tőlem két méterre fekszik a franciaágyon, és a punciját keféli egy idegen férfi fasza, miközben ő sorozatban élvez.
Engem ujabban az erotikus tortenetek :)
Engem ujabban az erotikus tortenetek :)
Én(egy pasi) a szép hosszú franciás körmöktõl tudok eléggé rendesen felizgulni. Már a puszta látvány is beindítja a fantáziám.
Van még így valaki?
Még kit mi indít be?
Én(egy pasi) a szép hosszú franciás körmöktõl tudok eléggé rendesen felizgulni. Már a puszta látvány is beindítja a fantáziám.
Van még így valaki?
Még kit mi indít be?