Engem az izgat ha látom a párom amint több pasi dugja mindenhol. Imádom nézni amint többen egyszerre dugjak punciba popoba és jól megszopatják persze azért én se maradok ki
Engem az izgat ha látom a párom amint több pasi dugja mindenhol. Imádom nézni amint többen egyszerre dugjak punciba popoba és jól megszopatják persze azért én se maradok ki
biszex travi lévén, 2dolog van ami nagyon izgat
1.: ha lánnyal vagyok, akkor imádom ha a mellét az arcomba nyomja és utána addig nyalatja magát amig ki nem fulladok:)
2.:ha sráccal vok, akkor természetesen nagyon felizgat, ha sztriptizelhetek neki, és mikor elértem vele a kellő eredményt, neki esek bőnyállal és mélytorokkal a farkának, ha igényli jól ki is nyalom.
biszex travi lévén, 2dolog van ami nagyon izgat
1.: ha lánnyal vagyok, akkor imádom ha a mellét az arcomba nyomja és utána addig nyalatja magát amig ki nem fulladok:)
2.:ha sráccal vok, akkor természetesen nagyon felizgat, ha sztriptizelhetek neki, és mikor elértem vele a kellő eredményt, neki esek bőnyállal és mélytorokkal a farkának, ha igényli jól ki is nyalom.
[quote=duci32][quote=janiszabi][quote=duci32][quote=janiszabi][quote=duci32]Engem a szerepjáték, vagy ha érzem egy pasin, hogy rámvan gerjedve, de arra nagyon[/quote] Nagyon rád tudnék gerjedni, imádom az ilyen duci nőt..:):)[/quote]ha észrevenném, nedvesedneis hamar a bugyim[/quote] Nem lakunk egymástól nagyon messze...[/quote]60 km[/quote]
Szerintem ez nem távolság...
[quote=janiszabi][quote=duci32][quote=janiszabi][quote=duci32]Engem a szerepjáték, vagy ha érzem egy pasin, hogy rámvan gerjedve, de arra nagyon[/quote]
Nagyon rád tudnék gerjedni, imádom az ilyen duci nőt..:):)[/quote]ha észrevenném, nedvesedneis hamar a bugyim[/quote]
Nem lakunk egymástól nagyon messze...[/quote]60 km
Engem a szerepjáték, vagy ha érzem egy pasin, hogy rámvan gerjedve, de arra nagyon
Nagyon rád tudnék gerjedni, imádom az ilyen duci nőt..:):)
[quote=duci32][quote=janiszabi][quote=duci32]Engem a szerepjáték, vagy ha érzem egy pasin, hogy rámvan gerjedve, de arra nagyon[/quote]
Nagyon rád tudnék gerjedni, imádom az ilyen duci nőt..:):)[/quote]ha észrevenném, nedvesedneis hamar a bugyim[/quote]
Nem lakunk egymástól nagyon messze...
Engem a szerepjáték, vagy ha érzem egy pasin, hogy rámvan gerjedve, de arra nagyon
[quote=janiszabi][quote=duci32]Engem a szerepjáték, vagy ha érzem egy pasin, hogy rámvan gerjedve, de arra nagyon[/quote]
Nagyon rád tudnék gerjedni, imádom az ilyen duci nőt..:):)[/quote]ha észrevenném, nedvesedneis hamar a bugyim
[quote=duci32]Engem a szerepjáték, vagy ha érzem egy pasin, hogy rámvan gerjedve, de arra nagyon[/quote]
[quote=csabx]Engem a bizarr szex indít be, ha a heréimen fémcsipeszek, súlyok lógnak, vagy a fitymámba dugok különböző dolgokat, mert elég tág[/quote]
Próbáltad már péniszpumpával felpumpálni az ánuszodat ? Próbáld ki elég jó és bizarr is.Ha kell kép tudok küldeni.
Engem a bizarr szex indít be, ha a heréimen fémcsipeszek, súlyok lógnak, vagy a fitymámba dugok különböző dolgokat, mert elég tág
Próbáltad már péniszpumpával felpumpálni az ánuszodat ? Próbáld ki elég jó és bizarr is.Ha kell kép tudok küldeni.
Engem egyre többet foglalkoztat és természetesen izgat a Nők spriccelős orgazmusa.
A napokban feleségemmel megtettük az első lépéseket a G pontja felé!
Engem most ez izgat fel a legjobban ha szex közben a G pontocskáját birizgálom és � kényessel nyögdécsel ,és a puncijából patakzik a nedv!
Nagyon izgató! :P
Engem egyre többet foglalkoztat és természetesen izgat a Nők spriccelős orgazmusa.
A napokban feleségemmel megtettük az első lépéseket a G pontja felé!
Engem most ez izgat fel a legjobban ha szex közben a G pontocskáját birizgálom és � kényessel nyögdécsel ,és a puncijából patakzik a nedv!
Nagyon izgató! :P
na hali mindenkinekk egy jo oldalt ajánlok nektek amintüzes csajok vannak.
hmm ..tuti formás popoval nedvesebbnél nedvessebb csajok akik csak társaságra vágynakk.itt a cime..:***.com
na hali mindenkinekk egy jo oldalt ajánlok nektek amintüzes csajok vannak.
hmm ..tuti formás popoval nedvesebbnél nedvessebb csajok akik csak társaságra vágynakk.itt a cime..:***.com
Legjobban attól izgulok fel ha látom hogy a feleségem tőlem két méterre fekszik a franciaágyon, és a punciját keféli egy idegen férfi fasza, miközben ő sorozatban élvez.
Legjobban attól izgulok fel ha látom hogy a feleségem tőlem két méterre fekszik a franciaágyon, és a punciját keféli egy idegen férfi fasza, miközben ő sorozatban élvez.
Én(egy pasi) a szép hosszú franciás körmöktõl tudok eléggé rendesen felizgulni. Már a puszta látvány is beindítja a fantáziám.
Van még így valaki?
Még kit mi indít be?
Én(egy pasi) a szép hosszú franciás körmöktõl tudok eléggé rendesen felizgulni. Már a puszta látvány is beindítja a fantáziám.
Van még így valaki?
Még kit mi indít be?