[quote=Nicole]27 vagyok.Kipróbálnám még egy pasival,de a férjem hallani sem akar róla,viszont annál inkább vágyik még egy(vagy két)nőre.Engem mindkét felállás érdekelne,de nem igazán tartom fairnek,hogy csak magára gondol.... [/quote]Merre laktok kicsilány?
Szivessen segítek!
27 vagyok.Kipróbálnám még egy pasival,de a férjem hallani sem akar róla,viszont annál inkább vágyik még egy(vagy két)nőre.Engem mindkét felállás érdekelne,de nem igazán tartom fairnek,hogy csak magára gondol....
27 vagyok.Kipróbálnám még egy pasival,de a férjem hallani sem akar róla,viszont annál inkább vágyik még egy(vagy két)nőre.Engem mindkét felállás érdekelne,de nem igazán tartom fairnek,hogy csak magára gondol....
[quote=veszprémi farok]én tuti nagyon élvezném ha valaki a jelenlétemben dugná a párom...
beszéltünk már róla párszor de nem mer belemenni, pedig látszik rajta hogy nagyon élvezné...[/quote]szia!Én közel lakok,ha gondolod ismerkedjünk
Én rábeszéltem a feleségem,hogy más férfivel is keféljen ennek már 3éve azóta rendszeresen megbaszatom és már le is szopja a pasikat a képeit ti is megnézhetitek irjatok ti is a fórumba rutyu.
Én rábeszéltem a feleségem,hogy más férfivel is keféljen ennek már 3éve azóta rendszeresen megbaszatom és már le is szopja a pasikat a képeit ti is megnézhetitek irjatok ti is a fórumba rutyu.
Izgalmas lehetett ez a szaunázás!Az én lelki szemeim előtt le is peregtek a filmkockák, engem biztosan izgalmi állapotba hozott volna a látvány meg a hely!
Izgalmas lehetett ez a szaunázás!Az én lelki szemeim előtt le is peregtek a filmkockák, engem biztosan izgalmi állapotba hozott volna a látvány meg a hely!
Hali mindenki!
Majdnem sikerült ,de mégse!
A hosszú hétvégét egy Bp.hez közeli város panziójában töltöttük.
Nagyon hangulatos kis hely!
Volt szauna- jakuzzi is, kihasználtuk amennyire csak a lakótársaktól lehetett!
A második nap este 6 óra körül mentünk a feleségemmel szaunázni .
Ahogy illik, egy törölközőt csavartunk magunk köré, így ültünk a szaunába.
Rendesen végig dörzsölgettük egymást egy kender kesztyűvel. Engem már ilye
Hali mindenki!
Majdnem sikerült ,de mégse!
A hosszú hétvégét egy Bp.hez közeli város panziójában töltöttük.
Nagyon hangulatos kis hely!
Volt szauna- jakuzzi is, kihasználtuk amennyire csak a lakótársaktól lehetett!
A második nap este 6 óra körül mentünk a feleségemmel szaunázni .
Ahogy illik, egy törölközőt csavartunk magunk köré, így ültünk a szaunába.
Rendesen végig dörzsölgettük egymást egy kender kesztyűvel. Engem már ilye
Kisvártatva az egyik lakótárs egy 50 év körüli férfi kéredzkedett be(fürdő gatyába) .Két egymásfellett lévő pad volt a szaunába, mi a felsőn ültünk úgy ,hogy a feleségem a férfi felé fordult mikor dörzsöltem a hátát, a törölközőt le engedte az ölébe. Hogy a derekát is jól megdörzsölhessem lejjebb húztam deréktájon a törölközőt, így szétcsúszott az ölét takaró törölköző , a combjait és a punciját kissé szabaddá téve.
Kisvártatva az egyik lakótárs egy 50 év körüli férfi kéredzkedett be(fürdő gatyába) .Két egymásfellett lévő pad volt a szaunába, mi a felsőn ültünk úgy ,hogy a feleségem a férfi felé fordult mikor dörzsöltem a hátát, a törölközőt le engedte az ölébe. Hogy a derekát is jól megdörzsölhessem lejjebb húztam deréktájon a törölközőt, így szétcsúszott az ölét takaró törölköző , a combjait és a punciját kissé szabaddá téve.
Őt nem zavarta mivel ha lehet mindig így ruhátlanul ,lepedőben ,törölközőben, vagy anélkül szaunázunk.
A férfi oda oda pillantott a páromra(kábaközé)
Ahogy dörzsölgettem a párom derekát észrevettem, hogy neki is tetszik a férfi leskelődése. A fülébe súgtam, tedd szét picit jobban a lábad.
Ő széttette kissé, így teljesen szabad betekintést engedett a férfitekintetének.
Nekem igen csak kezdett meredezni a farkam, és kezdet felizgatni, hogy egy i
Őt nem zavarta mivel ha lehet mindig így ruhátlanul ,lepedőben ,törölközőben, vagy anélkül szaunázunk.
A férfi oda oda pillantott a páromra(kábaközé)
Ahogy dörzsölgettem a párom derekát észrevettem, hogy neki is tetszik a férfi leskelődése. A fülébe súgtam, tedd szét picit jobban a lábad.
Ő széttette kissé, így teljesen szabad betekintést engedett a férfitekintetének.
Nekem igen csak kezdett meredezni a farkam, és kezdet felizgatni, hogy egy i
Annyira felizgultam, hogy megkértem a párom egy kis kézimunkára. Kissé ódzkodott de mivel kezdett bemelegedni és a délután folyamán kissé alkoholosan hangolódtunk az estére belement a játékba. Olyannyira, hogy egykét húzogatás után ráhajolta farkamra és elkezdte szopni.
A férfi ekkor hirtelen felugrott és kiment a szaunából!
Feleségem pedig befejezte amit elkezdett!
Ha férfi bátrabb másképp is alakulhatott volna!
Annyira felizgultam, hogy megkértem a párom egy kis kézimunkára. Kissé ódzkodott de mivel kezdett bemelegedni és a délután folyamán kissé alkoholosan hangolódtunk az estére belement a játékba. Olyannyira, hogy egykét húzogatás után ráhajolta farkamra és elkezdte szopni.
A férfi ekkor hirtelen felugrott és kiment a szaunából!
Feleségem pedig befejezte amit elkezdett!
Ha férfi bátrabb másképp is alakulhatott volna!
A szobában beszélgettünk a történtekről!
Kérdeztem a párom, mi lett volna ha a férfi nem megy ki és esetleg hozzányúlt volna?
Azt válaszolta nem tudom, akkor eszembe se jutott!
Aszem jó úton haladunk afelé, hogy hamarosan megtudhatom milyen az ha mással szeretkezik a feleségem!
A szobában beszélgettünk a történtekről!
Kérdeztem a párom, mi lett volna ha a férfi nem megy ki és esetleg hozzányúlt volna?
Azt válaszolta nem tudom, akkor eszembe se jutott!
Aszem jó úton haladunk afelé, hogy hamarosan megtudhatom milyen az ha mással szeretkezik a feleségem!
Szia!35-évesek vagyunk. Buli volt nálunk és észrevettem,hogy a párom és egyik barátom szemezgetnek egymással.A buli után,mikor hármasban maradtunk elkeztem csókolgatni,simogatni és óvatosan vetkőztetni a párom.mikor már nem volt rajta sok ruha és kellően felizgult,szép óvatosan oda toltam a sráchoz.Innentől minden ment zökkenőmentesen.A feleségem hatalmasakat élvezett,azóta nagyon szereti a többest.
Szia!35-évesek vagyunk. Buli volt nálunk és észrevettem,hogy a párom és egyik barátom szemezgetnek egymással.A buli után,mikor hármasban maradtunk elkeztem csókolgatni,simogatni és óvatosan vetkőztetni a párom.mikor már nem volt rajta sok ruha és kellően felizgult,szép óvatosan oda toltam a sráchoz.Innentől minden ment zökkenőmentesen.A feleségem hatalmasakat élvezett,azóta nagyon szereti a többest.
én tuti nagyon élvezném ha valaki a jelenlétemben dugná a párom...
beszéltünk már róla párszor de nem mer belemenni, pedig látszik rajta hogy nagyon élvezné...
én tuti nagyon élvezném ha valaki a jelenlétemben dugná a párom...
beszéltünk már róla párszor de nem mer belemenni, pedig látszik rajta hogy nagyon élvezné...
Szerintem minden pasinak több lenne az esélye más csaját ,feleségét megdugni ha párral rendelkezne!
Én úgy szeretném mikor a páromat más keféli aktívan részt vennék a játékban de csak úgy ha a pasi nője is ott lenne és beszálna a szexbe!
Szerintem minden pasinak több lenne az esélye más csaját ,feleségét megdugni ha párral rendelkezne!
Én úgy szeretném mikor a páromat más keféli aktívan részt vennék a játékban de csak úgy ha a pasi nője is ott lenne és beszálna a szexbe!
[quote=goldenboy]Hali!Engem nagyon felpörget ha látom ahogy a feleségemet egy idegen farok dugja! Igazi kefélnivaló kis csaj, érdekel valakit esetleg?[/quote]Sziasztok. Engem érdekelne a dolog.Írjatok merre laktok és hol lehetne kivitelezni a dolgot.
Steve
Sziasztok. Engem érdekelne a dolog.Írjatok merre laktok és hol lehetne kivitelezni a dolgot.
Steve
[quote=Zoli37]Sziasztok.
Régota vágyok arra hogy kölcsönös szinpátia esetén, szex társa legyek párnak, maximális diszkréció melett! Ha van olyan pár akit érdekel komolyan a dolog, és még esetleg Pest Megye Déli részéhez jözel van, ismerkedhetnénk.
Mindenkinek minden jót és sok szerencsét. (hazibarat3as@citromail.hu)[/quote]A gondolattal mi is eljátszottunk, de még nem léptünk.Egyszer talán!!
A gondolattal mi is eljátszottunk, de még nem léptünk.Egyszer talán!!
Sziasztok.
Régota vágyok arra hogy kölcsönös szinpátia esetén, szex társa legyek párnak, maximális diszkréció melett! Ha van olyan pár akit érdekel komolyan a dolog, és még esetleg Pest Megye Déli részéhez jözel van, ismerkedhetnénk.
Mindenkinek minden jót és sok szerencsét. (hazibarat3as@citromail.hu)
Sziasztok.
Mindenkinek minden jót és sok szerencsét. (hazibarat3as@citromail.hu)